Goede producten.

Goede producten met een goede omschrijving.

Superrr

Snel antwoord op je vraag en bestelling keurig verpakt, snel in huis.

Lekkere honing en snelle bezorging !

Lekkere honing en snelle bezorging !

The best place to buy honey and honey candies

I am enjoying almost everyday having honey and honey candies …thank you for your service to provide genuine honey for consumers.

Heel erg lekker

Erg tevreden goed verzorgd

Lekkere honing

Gewoon goed

Snelle levering.

Uitstekend en pro-actief

Ik kreeg snel geleverd wat ik besteld had, maar niet voordat Honingonline mij proactief benaderd had omdat ik foutje in de postcode had gemaakt.

Nog steeds tevreden

De bezorging en verzorging van jullie producten is goed en betrouwbaar. De producten honing en crackers vallen in erg de smaak. Ik ben erg tevreden en ga binnenkort weer bestellen.

Tevreden

Goede producten, snelle levering

Super bedrijf

Altijd snelle levering en goede producten

Perfect en snelle levering

Honing is echt wereld klasse en levering is super snel.

Klasse

Snelle levering zeer goede producten.

Fijne producten, netjes verstuurd

Propoliscreme en zeep besteld. Fijne creme en heerlijke zeep. Alles werd keurig verpakt geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Snelle bezorging

Een leuke sticker gekocht voor onze Beyerland caravan. Snelle levering

De producten die wij hebben gekocht daar zijn wij zeer tevreden over .

Onze gezondheid is er zonder andere medicijnen beter van geworden.

Uitstekend,dik tevreden. Kan niet beter.

Ben gewelfdig enthousiast. Maak altijd reclame voor jullie en steek graag iedereen aan..

Zoveel keus !!!

Zoveel keus op een duidelijke site. Elke dag genieten we van de heerlijke gezonde honing.De bestelling word altijd netjes verpakt.

Uitstekende ervaring

Snelle levering, goed verpakt en de honing smaakte weer prima

Goede producten, snelle verzending

De producten van Honingonline zijn van goede kwaliteit. Snelle verzending.

Fijne producten

Fijne producten.. snelle levering

Eindelijk de honingsnoepjes van mijn jeugd gevonden

Mijn vader is imker en kwam vroeger van de markt terug met honingsnoepjes. De echte. Niet de namaak van de supermarkt. Over de jaren heb ik vaak de neppe gezien en nu heb ik eindelijk een winkel gevonden waar ik weer de echte kan krijgen :)

zeer klantgericht uitleg en vriendelijk

uitstekend

bijsondere raat honing

snelle levering en uitstekende kwaliteit

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!