Snelle levering en heerlijke/eerlijke producten

Ik koop vaak de honingsnoepjes voor mijn keel gezien ik altijd voorlees bij de dressuurproeven. Als je op een dag 6 proeven moet voorlezen dan zijn deze snoepjes het beste medicijn. Ik begin al een dag van te voren te snoepen ervan. Laatst heb ik de honing met salie gekocht, deze zijn echt verrassend lekker!!! Als de pot leeg is, ga ik zeker weer halen. Ook de koninginnen gelei is super gezond voor op brood en heerlijk!!

Ik ben heel blij de honing is heerlijk ook precies zo als omschreven hele snelle bezorging ja al met al gewoon een team Ik vond het geweldig en ik ga sowieso nog meer bestellen en ik heb de site ook al doorgegeven aan andere mensen.,

Heerlijke honing

Heerlijke honing. Goeie kwaliteit.

De propolis zalf die gebruikt heb tegen de jeuk van muggen bulten hielp goed ! Ik raad het dan ook aan

Goede producten en snelle levering

Gewoon erg goed

Uitstekend!

Voldoet aan alle verwachtingen!

Honing hebben goeie smaaak

Alleen bezorg is duur geworden maar de honing is goed zit minder suiker ik ken veel mensen die geven aan bijen vaak suiker

Bestelling plaatsen ging snel en levering was ook snel

Honing bestellen en produkten van honing zijn top en ideaal om het bij honing online te doen. Qua de keuze is enorm en voor iedere persoon is er wel een smaak waar je van houd. Het enige nadeel is dat de levering via post nl gaat. Post nl is niet zo voorzichtig en zuiver met leveren vooral al het gaat om drums van 5 a 7.5 kilo. Men gooit met de pakketten waardoor de drums scheuren en dat leverde een pakket vol met honing. Gelukkig door goede klanten service nieuwe drums gekregen en hierbij weer een te vreden klant

Ech heerlijk!

Heerlijke honing

Goed en snelle levering en een uitstekende kwaliteit prijs verhouding

Lekker!

Erg goede ervaring. Goede producten en snel geleverd.

Heel tevreden

Producten zijn altijd goed. Goed verpakt. Service ben ik ook heel tevreden over Ik had iets verkeerds besteld. Ik had een mail gestuurd . Het was geen probleem om het te veranderen.

Lekkere honing

Ruime keuze van lekkere honing. Degelijk verpakt zodat het veilig geleverd kan worden.

Ik koop niet voor niets emmers vol!

Al die jaren geniet ik nog steeds van jullie honing. Maakt niet uit welke soort.

Aanrader

Mooie producten. Website is overzichtelijk.

Goed kwaliteit

Goede kwaliteit, heerlijk product, snelle levering

Uitstekende kwaliteit

Mooie en goede producten, heerlijke honing

Goede kwaliteit en keuzes.

Heb al meerdere keren besteld hier. De producten zijn erg goed van kwaliteit en wat ze schrijven dat krijg je ook. Zou zelf wel vaker willen bestellen maar door de verzendkosten niet mogelijk. De mensen die ik de producten laat proeven zoals de honing bonbons, de honing etc Altijd erg tevreden en maken dan ook een foto van het boekje wat ik erbij gekregen heb. Het bedrag tot dat het gratis bezorgd word zou best omlaag mogen. Wat ik hoor vinden ze dat wel aan de hoge kant. Verder erg tevreden.

Heerlijke honing

Diverse potjes honing om uit te proberen. Zijn allemaal heerlijk zacht. Snelle bezorging en goede prijs.

Een goede ervaring

De bestelling die ik gedaan heb is op tijd geleverd en de honing is van goede kwaliteit en lekker van smaak.

Perfect verzorgd

Super product en een klantvriendelijke website

Super product en een klantvriendelijke website

Goed en bereikbaar

Groot assortiment

Lekkere honing

Bestel om de 2 maanden altijd de acacia honing

alles helemaal in orde

makkelijk besteld, snel in huis, heerlijke honing met kaneel

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!