Gewoon super

Ik ben heel tevreden met kwaliteit van honing online, Netjes ingepakt,snel bezorgd, heerlijk smaak, ik ben tevreden met jullie, Danku wel !!

Alles naar wens. Goede service en heerlijke pure producten. Een aanrader!

Uitstekende website

Snelle levering, van de heerlijke echte honing !!!

Mooie producten. Goede uitleg. Snelle levering.

Ik koop al geruime tijd mijn honing, propolis en anderen bijen producten bij HONINGonline. Bevalt me prima!

Kwaliteit goed en levering vlot

Idem

Heel lekker

Ik hield vroeger niet van honing maar die van jullie is superlekker. Wat een verschil met de supermarkt. Ik zal zeker weer bestellen.

Goed verzorgd heeft alleen erg lang geduurd Maar volgens de Honingonline was dat de schuld van PostNL Daar zullen we het dan maar ophouden

Honing zoals honing bedoelt is.

Heerlijke echte honing, ipv van dat gemengde spul uit de supermarkt. Heb al meerdere keren besteld. Als je deze honing (ik heb bloemenhoning) dan wil je geen honing uit de supermarkt meer!! Aanrader!

Netjes verpakt snelle levering n g leuke weetjes

Zalige producten en mooie, heb de kaarsen gekocht met bij op raat om cadeau te geven. Mensen blij verrast.

Absolute topservice

Zo hoort internetaankoop te worden afgewikkeld Prima

Uitstekende service

Heerlijke honing en uitstekende service!

Tevreden

Bestel vaker bij honing online, hele fijne honing en ook de propolis cremes zijn heel fijn in gebruik en het werkt echt!

Lekkere honing. Snelle levering. Alles goed ingepakt zodat alles heel aankomt

Honingzoet

Professionele service, kwalitatief goede en heerlijke producten.

De lekkerste honing en heerlijkste snoep!

Iedere keer een andere honing geprobeerd en zo veel lekkere smaken! Ook de snoepjes, de lollies! Echt alles is lekker! Binnenkort hoop ik de winkel te bezoeken.

zeer goede ervaring

prettige winkel/website. goede uitleg. Mooie artikelen en snelle verzending.

Goed!

Ik heb het nog niet uitgeprobeerd, Maar ziet er wel goed uit!

Mooi product tegen nette prijs en supersnel geleverd.

Supersnel, nette service en heerlijke producten.

Heerlijk

De honing is erg lekker

Goede en snelle service

Makkelijk bestellen en snel geleverd en prima verpakt. Alles top!

Bij de konijnen af .

Door een beschadigd deksel is 1 potje helemaal leeg gelopen in de doos. Dus een grote plakspul. Boel schoongemaakt en opgeruimd en dan wordt nog bij melding gevraagd om een foto te maken! U zult hopelijk begrijpen dat dat na al t werk teveel is gevraagd is. Telefoongesprek was dermate teleurstellend dat ik overweeg elders een goede honing te kopen. Hoogachtend P.Dijkstra

Snel, goed verpakt en goede communicatie

Goed assortiment, voor elk wat wils

altijd een snelle levering

de crackers zijn heerlijk voor thuis maar ook voor onderweg

Goede honing en goede service

Wat je ziet en hoe beschreven staat is wat je koopt. Levering is goed en zorgvuldig

Zeer tevreden!

Lekkere en pure honingproducten! een vlotte en verzorgde levering, ik ben tevreden.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!