Goede website, veel keuzes.

Overzichtelijke website. Voldoende keus.

Super tevreden

Ik ben zo tevreden over de kwaliteit van de producten. Het helpt echt. Mijn zoontje zijn weerstand was vanaf geboorte slecht door antibiotica kuren. Nu is hij super sterk. Als ik merk dat hij snottert geeft ik hem Bijenbrood of de keel honing producten en dan zet de griep niet door.

Super honing

Ik ben zo blij met de honing, je proeft echt het verschil tussen honing van de Imker en honing uit een gewone supermarkt. Top product!

De bijenwas werkte uitstekend

De bijenwas werkte perfect. We lekker zalf gemaakt.

Nette service goed verpakt aangekomen, en de smaak van de aardbei en eucalyptus heerlijk. Is voor herhaling vatbaar, en is aan te raden aan vrienden en familie .

(H)eerlijke honing

Heb na eerst 5 kleine potjes met verschillende honing getest te hebben 2 grotere potten gekocht van De Bloemenhoning en Biesbosch honing. Verschil zit em in de 'nasmaak'. Echt heerlijke honing.

Top!!

Bestelling snel in huis, en heel zorgvuldig ingepakt. Super fijne producten van hoge kwaliteit.

Top producten.

Heerlijk!

Kwaliteit producten! In een woord zalig!

Lekkere honing

Ik koop hier altijd mijn honing.

Keurig ingepakt, alles heel. En top kwaliteit producten

Zie vorige

Geweldige site

Heb alleen maar goede ervaringen. Goede producten zuiver ik gebruik oa de tandpasta en de zeep en nog veel andere producten.

Mijn bestelling is erg snel bezorgt

Mijn bestelling is vlot verwerkt en kwam snel in goede, netjes verzorgde staat binnen. Ik kom zeker terug voor een volgende bestelling of kom langs voor een bezoek aan jullie winkel.

Lekkere honing van goede kwaliteit. Netjes verpakt en snel geleverd.

Prima ruwe propolis snel geleverd!

Uit “Het lied van de bij” van Jaqueline Freeman ( blz. 131)doe wat ruwe propolis in een potje zet het in de zon tot het opwarmt en er geuren vrijkomen. Inhaleer 10 min. Tot een halfuur en mediteer ermee! Voor mij was t ruiken alleen al een “ thuiskomen” met groet Elsbeth

Goed product

Goede kwaliteit

De service van honing.nl is perfect verlopen niettegenstaande de koerierdienst enkele steken liet v

De bestelling werd geleverd. Het deksel was beschadigd en het emmertje heeft een deuk te verduren gekregen. Er was een weinig honing uitgevloeid. Al bij al niet erg maar groot geluk dat het emmertje flexibel is. Goed dat de dekselrand afkleefd werd , anders was het lek groot geweest met alle gevolgen van dien. Daaruit besluit ik dat het pakket best zeer veilig ingepakt wordt, het pakket wordt door de vervoersdienst op zijn kant gezet, ondersteboven, enzomeer. Misschien is het aangeraden een sticker "breekbaar" aan te brengen Mvg Wery

Prima eerlijk lekker

Na het horen van het gesjoemel met honing een eerlijk bedrijf gezocht en gevonden. Heel tevreden. Bovendien een hele attente klantenservice. Hier koop ik voortaan mijn honing

Vriendelijkheid.

Met Post.nl slechte ervaring, hebben zij keurig opgelost.

buitengewoon mens gericht.

het product wordt gevolgd totdat het bij de klant binnen is.Bravo!!

Lekker snel bezorgd. Honing van goede kwaliteit en super heerlijk. Neem een hapje, sluit je ogen en je wasn jezelf in Zuid Frankrijk. Mmmmm......

Gewoon goed!

Heerlijke honing soorten in het assortiment, je proeft dat het echte honing is en geen surrogaathoning. Wij blijven bestellen!

Te laat geleverd

Ik heb op 1 juni 2023 twee bestellingen op twee verschillende sites voor honing geplaatst. Op mijn bestelling van deze site heb ik 5 dagen moeten wachten op mijn bestelling en daar was ik erg gefrustreerd over temeer omdat ik mijn bestelling van de andere site de volgende dag zoals beloofd hebt ontvangen. Los dat ik zolang moest wachten op mijn bestelling ben ik niet zo gecharmeerd van die kennismakings pakket van 5 verschillende honing soorten. Ik kon namelijk het verschil in smaak niet ontdekken. De honing met kaneel vindt ik wel lekker. Des al niet te min heb ik besloten mijn honig niet mteeer op deze site te bestellen.

Helemaal goed

Niets op aan te merken. Netjes verpakt, goede communicatie. Over de kwaliteit van de producten ben ik heel erg tevreden.

Lekkere honing

Ik koop hier altijd mijn honing. De smaak is heerlijk!

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!