Fijn bedrijf ook online alles keurig geregeld en hebben mooie artikelen zeker aan te bevelen

Super tevreden

Snelle levering...en top produkten!! Ik beveel het zeker aan

Super tevreden!

Enorm lekkere honing ! Mijn kinderen zijn er ook helemaal verzot op! Alles ging heel vlotjes, van het bestellen tot het leveren, een aanrader! :))

Ja top

Ik kocht altijd honing bij de supermarkt maar na het zien van de keuringsdienst van waren en hoe er met honing gerommeld word heb ik besloten honing bij de imker te kopen dat kocht ik bij honing online. Nl ja wat kan ik zegen je proeft het me teen en het verschil met de supermarkt top honing dus gr piet swiezerijn

En de snoepjes citroen en gember smaken goed, de eucalyptus heb ik nog niet geprobeerd. Maar het allerlekkerst was het proefmonstertje met sinasappelsmaak!!!!

Heerlijke honing

Heerlijke honing en van Nederlandse oorsprong. Helemaal goed.

Positief

Ze leveren geweldige producten en levering is altijd op tijd. Ik heb heel veel baat bij de propolis shampoo, en andere honingproducten die ik heb besteld. Ook de zeep die ze verkopen is heel goed.

Heerlijke honing super snel geleverd.

Super lekker. Heel benieuwd naar de honing uit nieuw Zeeland.

Groot aanbod, makkelijk besteld, snel geleverd, heerlijke honing!

Al jaren probleemloos en snel heerlijke honing thuisbezorgd!

Geweldige producten

Bestelling compleet en snel geleverd, en dan ook nog is heerlijke producten

Pri.a

Besteld en snel geleverd

Steun de bij

Zo’n goed initiatief! Veel keus. Snelle levering. Belangrijker is steun de bij. Honing is heerlijk.

goed spul

na een week gebruik stopte een beginnende blaasontsteking. snelle verzending

Top producten met top service

Ik had bijenwas besteld, eg fijn en gemakkelijk uitsmeerbaar. Zat ook leuke brochure bij de bestelling.

Eindelijk gevonden de lekkerste honing in Nederland

Heb tot nu toe zonnebloem, klaver, herfst, zomer, Biesbosch-crèmehoning, Veluwe, frambozen geprobeerd. En nog 3... Hun was/zijn allemaal heeeeel lekker hun hebben allemaal een distinct smaak&textuur. Ik kan alleen aanraden om een van elke soort kopen, geen van hun zal je teleurstellen kwestie van je smaak welke je koopt volgende keer Vind het heel handig dat er is "proef pakketten" met meerdere soorten te testen voor een schappelijke prijs. Vooral goed als je onzeker bent als die ene iets duurder honing is het waard. (Antwoord was ja voor mijn deel ) Ik steunen liefst ook lokale imkers. En er is teveel nep honing in winkels. Als je ben gewend met ECHTE honing...zal je heel blij worden bij honingonline Ps nieuwe favourite- frambozen honing! Ik ben geen fan van honing met toegevoegde (iets). Maar deze smaakt heel natuurlijk. Precis perfect smaak/combinatie van frambozen en honing Een verpakking test honing snoep je kan vinden in je pakket. Hun zijn ook zooo lekker enige minpunt.. waarom überhaupt gebruiken fructose glucosestroop in je snoep? Ik zouden zeker alles in snoepen hier kopen. Maar alleen als hun wordt gemaakt van honing. Geen fructose glucosestroop.

(H)eerlijke producten! Een aanrader!

De woudhoning is zo ontzettend lekker, dat ik me in moet houden hem niet in 1x leeg te lepelen. Daarnaast gebruik ik de propoliscrème, wat niet alleen heerlijk ruikt, maar ook voedend en zacht voelt. Het helpt erg goed bij wondjes, ruwe huid en ook tegen koortsuitslag! De Propolis tinctuur neem ik in samen met Kefir hangop. Ik vind de combinatie grappig genoeg lekker. Puur is het een heftige belevenis. Dit gebruik ik, net als de woudhoning voor inwendige ondersteuning. Ik ben fan! De producten worden heel snel geleverd met een leuke en (h)eerlijke attentie. Ik zeg in dit geval: bij twijfel?? Oversteken!

Goed verpakte zending.

In deze bestelling zaten drie verschillende smaken. De kleuren van deze potten honing zijn hetzelfde, welke ik niet verwacht had. Dus ben benieuwd of de smaak het verschil dan gaat geven. Fingers crossed.

top

Uitstekende kwalitei,snel verzonden en goede prijs kwaliteit

Heb al voor de 2de maal de kruidenpastilles besteld,nu een grote voorraad. Heerlijk van smaak en goed voor de luchtwegen en een voor een frisse adem. Niet zo straf,.maar veel lekkerder van smaak dan andere kruiden of menthol bonbons.

Snelle levering; fantastische kwaliteit en altijd een heerlijk 'snoepje' meegeleverd

Mooie en heerlijke producten

Snel en correct geleverd, heerlijke honing!

Prima service, heerlijke honing

Zeer vriendelijk geholpen en wat een heerlijke producten.

In de winkel was een zeer vriendelijke bediening. Uitleg, toelichting, alles was mogelijk. En dan thuis genieten

Prima honing en snel verzonden.

Honing is prima. Maar na verzenden en betaling was het wel een duur potje geworden. Bijna 23 euro voor een potje die eerst 13,95 kostte. Ga toch zoeken naar een alternatief voor rauwe honing in de buurt.

Klein probleempje op grote wijze opgelost, ook grote dank

Gebroken pollen pot de volgende dag opgestuurd en nu in goede staat ontvangen, dus chapeau !!

Heerlijke honing en supersnel bezorgd

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!