Snel en accuraat

Vacuüm glas geleverd als besteld, met een enkel minpuntje

Mijn bestelling van twee Vacuümglas Sapphire panelen duurde 3 maanden voor levering. Ik vermoed dat het glas in China wordt geproduceerd. Op de panelen zit een stikker met de gegevens die ik er niet af krijg. Stikkers met een ander type lijm zou ik aanraden.

Heel slechte service

Ik heb één heel klein onderdeel besteld, dat makkelijk door de brievenbus zou passen. Helaas heeft glashandelonline.com besloten om er een heel grote doos omheen te doen, waardoor het transportbedrijf voor niets aan onze deur heeft gestaan. We moesten een nieuwe bezorgafspraak gaan maken via hun website, maar die website weigerde helaas dienst Intussen hebben we het onderdeel nog niet in huis. Er is m, noch vanuit glashandelonline, noch vanuit de bezorgdienst, een nieuwe poging ondernomen.

Snel geleved en goede prijs verhouding

Prima levering

Douchestrips keurig verpakt ontvangen en geïnstalleerd. Echtgenote weer blij .

Dubbel

Telefonische service en bezorging waren goed. Interne communicatie was m.i. niet goed, daar ik geen mail ontvangen vwb de bezorging. Al met al tevreden.

Product zoals verwacht

Product zéér goed verpakt geleverd. Product is zoals omschreven.

super snel en ruime keus

We hebben snel kunnen bestellen. En de levering was ook super!

Goede snelle service

Artikel snel geleverd. Helaas paste het niet, waardoor we het terug moesten sturen. Er werd snel en correct gereageerd.

Correct en snel geleverd.

Ruime keuze en duidelijke productomschrijving. Goede en snelle aflevering

glas is goed, levertijd lang, levering onduidelijk qua afzender

er werd een levering aangemeld van een voor mij totaal onbekende afzender, het zou handig zijn als je in dat bericht kon lezen dat het van glashandelonline komt

Super product

Snelle levering. Goede kwaliteit prijs verhouding

Fantastisch!!

- Supergoede verpakking - Snelle levering - Product van zeer goede kwaliteit

Zeer stipt

Leveren altijd exact op de afgesproken dag en binnen het tijdslot. Het glas is prima.

Snel, goed

Goede werk

Snel besteld en snel geleverd

Bij het zoeken naar een nieuwe douche deur strip was jullie site de meest overzichtelijke en de goedkoopste. Dan is de keuze zo gemaakt. Dat daarna de bestelling binnen 2 dagen wordt geleverd is de keuze voor een vervolg bestelling niet moeilijk Ps Als jullie afspreken om een sms te sturen voordat het product wordt bezorgd moet je dat ook doen

Topmatriaal en op tijd geleverd

Mooie en goede kwaliteit glaslatten . Met een duidelijke beschrijving op de site.

Snel geleverd in perfecte stevige verpakking

Doucheraam profiel besteld. Deze werd in een zeer stevige 2.5 meter koker geleverd.

Correcte levering.

Hou dit in gedachte voor nog eens een bestelling.

Gewoon top.

Altijd levering volgens afspraak. Bestelling klopt altijd en is netjes en veilig verpakt voor transport. Aanrader.

Snel en goed

Makkelijk besteld snel geleverd

Helemaal tevreden

Fijn dat u kon leveren wat ik bij andere bedrijven niet kon bestellen. Bovendien snel, netjes, keurig verpakt en voordelig. Veel dank.

Goed materiaal

Goede materialen en snelle service. Ook aan de telefoon netjes mijn vragen beantwoord

Goed en snel

Tevreden helemaal top !

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]