Foutje in levering maar direct opgelost.

Mijn bestelling betrof glaslatten van verschillende typen en lengten. Helaas waren van een type te korte latten geleverd. Daarover heb ik contact gehad en de volgende dag ontving ik al een extra lat waarmee ik voldoende materiaal had voor de klus. Zeer snel opgelost dus! Ook de kwaliteit van de latten is prima.

Snel gevonden, vlot geleverd

Een ruim aanbod en snel verstuurd.

Lekker snel.

Snelle levering. Netjes verpakt

Alles klopt

Goede overzichtelijke website, goede informatie, goede prijs, nette bezorging.

Professioneel & correct geholpen

Onverwachts had de leverancier m'n mail-communicate van enkele jaren terug nog ter beschikking, kon derhalve direct mijn bestelling doen welke dezelfde betrof als destijds! Snel en adequaat het glas met dezelfde afmetingen geleverd gekregen. Derhalve m'n hoge score!

Uiterst goeie kwaliteit

Betrouwbaar en degelijkheid voor betaalbare prijs.

Top!! Snelle levering

Goed verpakt . Snel geleverd

Zeer snelle bezorging, goede prijzen!

Donderdag om 12:40 uur 10 strips van 220 cm besteld en vrijdag om 13:30 uur had ik ze alle 10 gemonteerd op ons balkon! Goede kwaliteit en geen siliconen gelukkig, want dat gaat in de loop van de tijd "plakken" en gaat dan scheuren. Ben erg tevreden!!

Prettige ervaring

Goede chauffeur heeft nog geholpen met lossen.

Netjes geleverd

Levertijd was iets aan de lange kant. Voor de rest prima service

Super tevreden

Glas perfect op maat, Heel goed ingepakt Ik zal bij jullie zeker weer glas bestellen

Keuring afgeleverd en kwalitatief prima glasstrip

Prima organisatie, alles keurig geregeld

Strip besteld, werd netjes op tijd geleverd, alleen was het pakje en de inhoud beschadigd. Klantenservice gebeld en die gaven advies om foto’s te maken en die te mailen naar hun. Binnen 2 dagen werd de nieuwe strip afgeleverd en nu helemaal top top in orde.

Bestellen simpel en duidelijk

Alles klopt

Super blij!

Het is mogelijk om eigen maat te vragen, en even 442mm is mogelijk aan te vragen en de glas zit perfect. Het is ook heel mooi gemaakt zoals verwacht en even beter.

Goede producten, prima service

Prima contact en artikelen

Snelle en correcte levering

Gewoon goed

Snelle levering, goede communicatie berichten. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede producten voor een goede prijs. Alles snel geleverd

Materiaal ( glas ) was goed verpakt en de kwaliteit goed. De man van transport was aardig en behulpzaam. Ik heb echter geen sms/telefoontje ontvangen betreffende het moment dat ze bij mij langs zouden komen. Hij stond ineens voor mij deur.

nauwkeurigheid; uitstekend en communicatie aflevering; goed

Goede communicatie

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]