Gevonden wat ik nodig had, goede service.

Precisie en vakmanschap

Precies zoals ik had opgegeven!

Goede ervaring

Volgens afspraak geleverd Vriendelijke bezorger

Het duurde even maar dan heb je wat.

Goed materiaal, netjes bezorgd.

Prima produkten en punctueel bezorgd!

Het bestellen is simpel. Top-producten tegen een prima prijs op de afgesproken datum bezorgd.

Goede levering, met de bezorger op een goede plek gezet. Enige minpuntje; was betaald voor het glas in te laten pakken, maar was alleen voorzien van plakkertjes. Niet beschermd. Beetje jammer.

Top service en snel geleverd !

Wij bestelden een spiegel met facetrand, voor levering in onze badkamer, in één woord: geweldig ! we zijn er erg blij mee, netjes en correct geleverd, dankzij glashandelonline!

Perfekt geregeld, en snel geregeld !!

Prima service, goed geregeld en accuraat bevestigd grote klasse !!

alles vlot afgehandeld

Snelle levering van perfect product. Zeer goed verpakt en track and trace top

Alles prima geregeld

Positieve ervaring , keurig verpakt geleverd , veel keus , snel geleverd

goede levering, mooi glas

het glas werd geleverd op de afgesproken datum en zag er top uit!

Zeer snelle, correcte levering

Zeer snelle, correcte levering.

Prima service.

Mijn vragen werden snel beantwoord.

Snel geleverd, goed verpakt

Prima service, daarnaast ook voordelig.

Correcte en snelle afhandeling. Ook maatwerk met korte levertijden. Servicegerichte aflevering, aanrader!

Keurig vlgs afspraak geleverd

Alles volgens afspraak

Maten en levering klopt zoals besteld. Netjes afgeleverd en glasplaat in de lift gezet door chauffeur Mark.

Snel en goed product

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering en wist meteen op welke dag het zou komen. Het glas zelf was heel goed ingepakt en is zonder schade aangekomen. De bezorger was heel erg vriendelijk en raadde me aan om het glas goed te bekijken voor hij weg zou gaan zodat ik zeker was dat het juiste geleverd was en ook nog heel was. Het glas zelf is ook precies waar ik naar op zoek was. De maat die ik had opgegeven klopte ook met wat ik kreeg. Zeer positieve ervaring dus en bestel hier zeker vaker als ik nog meer glas nodig zou hebben.

Mooi afgewerkt.

Goede website, mooi afgewerkt product, maar de verzendingskosten waren wel wat duur.

prima service en mooi product

ik bestelde een glasdeur. Die werd keurig op tijd geleverd. Daarna nog contact met de klantenservice gehad over een aantasting op het glas. Maar dat bleek uiteindelijk geen zichtbaar probleem te zijn. Prima en accuraat geholpen.

Mooie spiegel, kon niet beter

Mooie spiegel, was één van de weinige bedrijven welke ook een kleine radius van 3mm in de hoeken aanbood en dit is precies wat we zochten. Spiegel ziet er prima uit!

Heb een paar keer besteld echt een super Bedrijf bestelling elke keer geleverd op de afgesproken datum geweldig

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ