Topmatriaal en op tijd geleverd

Mooie en goede kwaliteit glaslatten . Met een duidelijke beschrijving op de site.

Snel geleverd in perfecte stevige verpakking

Doucheraam profiel besteld. Deze werd in een zeer stevige 2.5 meter koker geleverd.

Correcte levering.

Hou dit in gedachte voor nog eens een bestelling.

Gewoon top.

Altijd levering volgens afspraak. Bestelling klopt altijd en is netjes en veilig verpakt voor transport. Aanrader.

Snel en goed

Makkelijk besteld snel geleverd

Helemaal tevreden

Fijn dat u kon leveren wat ik bij andere bedrijven niet kon bestellen. Bovendien snel, netjes, keurig verpakt en voordelig. Veel dank.

Goed materiaal

Goede materialen en snelle service. Ook aan de telefoon netjes mijn vragen beantwoord

Goed en snel

Tevreden helemaal top !

Uitstekend volgens order

Prima perfecte levering en niet te duur.

Goed en netjes verpakt. Snelle levering

Netjes geleverd

Glasprofiel van 5 mtr besteld. Netjes en redelijk snel geleverd tegen zeer nette verzendkosten

beter dan beloofd

Toch op Texel geleverd, maar dat komt misschien omdat wij de bestelling niet rechtstreeks bij Glashandelonline hadden gedaan.

Snelle en correcte levering

In eerste instantie 1 strip te weinig ontvangen.deze fout werd echter direct op mijn aangeven hersteld.

Goed product

Goed product zoals getoond en geleverd volgens afspraak

Makkelijke site

Makkelijke site en snel bezorgd

Snel geregeld

Ruim assortiment, goede prijs en snel geleverd

Super handig bestellen

Super handig bestellen en de bezorgkosten zijn redelijk. Vriendelijk personeel. Top bedrijf

Goede ervaring

Goede bedrijf. Snelle levering. Goed product.

Vlot en goed verpakt het bestelde ontvangen

Vlot een goed bruikbaar product geleverd.

Glasplaat geleverd zoals gewenst

Duurt iets langer omdat het op maat gemaakt wordt. Maar wordt keurig geleverd met bescherming. Leveringskosten wel redelijk duur overigens!

Zie onder.

Besteling Correct, snel en keurig uitgevoerd.

Goede service en op tijd geleverd

Zie boven

Snelle en correcte levering

Mijn bestelling werd snel verwerkt, ook werd ik geïnformeerd over de verwachte leverdatum

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ