Alles klopte

Voor kennissen een loopslot besteld, wel het oude slot meegenomen en er thuis een tekening van gemaakt met de maten erbij. Toch nieuwsgierig of de gaten in de glazendeur groot genoeg waren om het slot te monteren. Perfect, het was eigenlijk een fluitje van een cent. Vlotte levering en netjes verpakt.

Professioneel, tijdig, goede prijs kwaliteit

Alle 6 of 7 ervaringen met hen steeds top. Ze doen gewoon minimaal wat je mag verwachten, soms zelfs mat extra advies

goed en vakkundig advies en levering

snelle en correcte levering

Product goed, bezorging kan beter

Mooi product, en levertijd marktconform. Levering was minder goed. (In de achtertuin gezet zonder aan te bellen) Bovendien betaald voor verpakken maar als dat een kartonnetje betreft om de spiegel op te zetten is dat erg summier.

Mooi glas, prima afgewerkt

de bestelling werd op tijd en correct afgeleverd

Perfect geregeld.

Besteld 1 plastic strip voor douchecabine van 2 meter. Super ingepakt, dus pakket van 2 meter. Chauffeur belde, echt tevreden. Strip van goede kwaliteit.

Snel en netjes geleverd

Glas, douchedeur etc was netjes. Afdekdopjes, de witte waar de zwarte op moeten, waren niet goed. Braken af. (Te oud ??)

Doen

Bestellen en ontvangen

Snel en goed beschermd geleverd

De bestelprocedure was duidelijk en makkelijk. De glasplaat is met 2 weken, goed beschermd en zoals besteld geleverd.

Keurig verzorgd

Geleverd volgens afspraak en vooraf aangegeven op de website. Glas ook prima.

Levertijd veel langer dan beloofd

Op website was levertijd in minder danx10 dagen. Daarom kocht ik bij jullie. In werkelijkheid veel meer vanwege vervoerder die maar 1x week in Amsterdam rijdt. Aardige klantenservice maar ze konden niets doen. Daardoor werklui moeten terugvragen voor extra dag. Slechte zaak.

prima product en netjes op tijd geleverd

zie boven

snelle service

bestelling plaatsen ging heel eenvoudig. na het plaatsen werden we per mail goed op de hoogte gehouden en de levering was vlot

netjes en goed geleverd zoals toegezegd.

Goed en duidelijk aangegeven hoe de bestelling gedaan moet worden. Netjes en goed afgeleverd op de datum die is toegezegd.

Mooi product en juiste levertijd.

Levering op tijd en netjes bezorgd. Goede prijs kwaliteit en op afspraak klaar en geleverd..

Mooi verpakt en precies op maat

Ik was een artikel vergeten bij te voegen, maar dit kon alsnog worden gedaan. Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel en volgens verwachting

ze beloven wat ze doen en meer

altijd netjes op tijd, volgens afspraak

Goede producten, aantrekkelijke prijs en goede service

Het glas en toebehoren als glaslatten, kit, etc. ruim binnen de aangekondigde tijd geleverd met duidelijke indicatie van het exacte leveringstijdstip. De transporteur was 1 doosje vergeten af te leveren, zonder dat ik het in de gaten had. Even later stond het weer voor de deur om het alsnog te bezorgen. Fout opgelost voordat ik het zelf ontdekte. Klasse! Helaas was er ook een verkeerd type glaslat geleverd. Dat soort dingen kunnen nu eenmaal gebeuren. Ook dat is door Glashandelonline heel netjes en snel opgelost. Fijn om te ontdekken dat de service dus ook goed is als je het nodig hebt.

Supersnelle levering

Dat kan ik nog niet. Korrels net uitgestrooid en ik ben in afwachting van het resultaat.

Douchedeur strip

Op tijd en volgens verwachting

Glas goed, bestelproces goed, levertijd misschien wat lang

Prima glas, prijs is goed. Eenvoudig bestelproces op heldere website.

Duidelijk website. Je krijgt wat je bestelt. Snelle levering en goed ingepakt

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ