Response from the business owner
Hallo Saskia,
Jammer dat je niet tevreden bent over de levertijd van de bestelde douchedeur. Echter communiceren wij nergens op onze website dat de levertijd van een douchedeur minder dan 10 dagen is. Wij geven aan dat de levertijd van een douchedeur ~10werkdagen bedraagt (niet te verwarren met 10dagen, het weekend telt namelijk niet mee). Zoals ook aangegeven is het een gemiddelde en een indicatie, omdat de levertijd soms een paar werkdagen korter is en soms een paar werkdagen langer. In uw geval was de levertijd 13 werkdagen (05-05 rekenen we niet mee aangezien die dag dit jaar een verlofdag was).
Het klopt inderdaad dat de transporteur 1x in de week in Amsterdam levert, echter ligt dit iets genuanceerder. De transporteur levert namelijk 1x in de week in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en West-Utrecht. Door de provincies in Nederland en Vlaanderen te verdelen in leverdagen kunnen ze met hun wagenpark zeer efficiënt leveringen uitvoeren en heeft iedere wagen 20-40 adressen. Wanneer de leveringen dagelijks door heel Nederland en Vlaanderen zouden zijn, zakt het aantal leveringen drastisch naar beneden. Hierdoor dienen de klanten langer te wachten op hun bestelling waardoor de levertijden zullen uitlopen en dat is ook niet de bedoeling.
Hopelijk heeft dit e.e.a. verduidelijkt en desondanks wensen we je veel plezier van de douchedeur.
Met vriendelijke groet,
Glashandelonline.com