Duidelijk webshop en informatie over de bestelling en netjes volgens afspraak geleverd, ik ben tevreden

Goed assortiment en snelle levering

Glas nodig voor mijn tuinkas. Besteld en snel geleverd door keurige bezorger (op aangegeven tijdstip).

correct

zeer goede service en correct geleverd en afgehandeld.

Perfect.

Netjes afgeleverd. Heel afgeleverd. Netjes neer gezet op karton en houtjes. En goed verpakt. Ook de hoekjes waren perfect rond geslepen. Heel tevreden met alles. Ook duidelijke levertijden.

Extra mailtje dat het juiste artikel wordt geleverd.

Mooie spiegel, vreemde levering

Ik heb mijn spiegel (2mtr hoog) een dag na beloofde leverdatum gevonden tegen de stenen muur van mijn huis. Niet aangebeld en niet eens opgebeld (06 op de pakbon) mijn garagedeur stond open dus zeer aannemelijk dat ik thuis was (was ik ook) Bon dus niet afgetekend. Wat als er nu iets beschadigd is? Zo afleveren snap ik geen bal van :-(

Correct afgehandeld

Geleverd zoals beloofd

Glas plaat besteld, tegen een zeer concurrerende prijs. Bezorgen perfect.

zeer goed

snel geleverd

Goede en snelle levering

Snelle levering, verpakking dik in orde en product ook.

prima materiaal snel geleverd

strips van glazen douchecabine waren verouderd, nu weer als nieuw en het past perfect

Bezorgd op aangegeven tijd, vriendelijke bezorger. Hulpzaam aan de telefoon tijdens bestelling. Tevereden!

55.2 glas mooi gesneden goed aan de maat

Keurig bezorgd en netjes op zijn plaats gezet.

Super mooi!

Hele mooie glas voor op mijn salontafel. Goed stevig en er word genoeg siliconen dopjes meegeleverd!

Snelle en juiste afhandeling

Goed geholpen met juiste keuze en snelle levering

Mijn bestelling snel en correct afgeleverd

Zie boven

Snelle en correcte levering

bestelde spiegelwand is conform bestelling geleverd op de afgesproken dag.

Duidelijke website, goede levering

Makkelijk een keuze te maken en bestelling te plaatsen. Levering was ook goed! Kortom… prima!

correct en snel geleverd; bekwame servicemedewerker

op basis van de productinformatie (douchestrips) op de website had ik wat twijfels of de productspecificaties in lijn waren met de artikelkeuze. Dankzij bekwame service van medewerker (Jeroen) is artikel inderdaad aangepast en levering correct uitgevoerd. Waarvoor dank.

Goede snelle service

Precies in alle respecten - de glas precies op maat en precies op tijd geleverd.

netjes op maat

zoals besteld

Het glas ziet er goed uit, de bezorger had er niet echt veel zin in.

Het glas ziet er goed uit, hoewel ik nog niet alles heb nagemeten lijkt wat ik heb gecheckt goed. De bezorger was niet echt gezellig. Hij zette de ruiten voor de deur neer en snauwde nog iets over het maken van een foto voor dat ik ook maar in de buurt mocht komen.

Super snel, en goede aflevering!

De aflevering was super vlot verlopen. Sneller dan verwacht en heel goede kwaliteit! De bezorger was ook heel vriendelijk en hem helemaal op de gewezen plaats neergezet! Heel tevreden klant!

Prima geregeld.

Van bestelling tot levering precies zoals aangegeven. Duidelijke taal en volgens afspraak geleverd!

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ