Uitstekend geregeld.

Na veel zoekwerk eindelijk het juiste profiel gevonden en is uitstekend verzorgd.

Sterke concurrentie voor de collega's

Levering en product correct geleverd aan een...opklapbare prijs, TOP !

Mooi en snel

Spiegel was goed verpakt en snel geleverd

5 ster

Geweldig, alles loopt keurig…

Goed verpakt en snelle levering

In een woord: top!

Heldere omschrijving op de website, duidelijke communicatie over levering. Als ik weer wat moet hebben bestel ik dat hier.

nette winkel

De spullen waren zoals besteld. De partij die de levering deed, kwam niet opdagen en gaf aan een briefje in mijn bus te hebben gedaan. Beide niet waar. Een dag later kwamen ze wel. Daar kan glashandelonline niet veel aan doen, omdat ze spullen sturen in grote maten en daarvoor gespecialiseerde bedrijven moet kiezen. Wel erg netjes dat een medewerker van glashandelonline mij belde en daarvoor excuses aanbood. Dat zie je weinig meer in deze tijd en ik denk dat daarmee de klantenservice bij hen erg goed is.

Prima servive, wel lange wachttijd

Ik moest veel langer wachten dan ik had verwacht, maar de mensen in Werchter waren supervriendelijk. Zou zeker aanbevelen.

Uitstekende service

Het was makkelijk om onze spiegel te bestellen. Met de makkelijke website om jou gewenst product samen te stellen krijg je een duidelijk beeld. Ook de klantenservice stond ons goed te woord bij wat vragen. De levering was ook super!

Goede prijs kwaliteit

Goede service, duidelijke communicatie en goed geholpen

conform omschrijving en snelle levering

conform omschrijving en snelle levering

vriendelijk en behulpzaam geholpen

alles verliep prima en vlot

Bestelling keurig afgeleverd

Bestelling keurig afgeleverd

Dikke prima

Fatsoenlijke materialen. Snel en netjes geleverd.

Netjes geleverd .

Mooie spiegel

Bestelling verliep vlot

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Correct geholpen toen er een oneffenheid in het glas bleek te zitten

Na het uitpakken bleek er een stip op/in het glas te zitten. Zelf getracht dit d.m.v. glasex te verwijderen. Dit lukte niet. Ik ging ervan uit dat het een oneffenheid was op het glas en was daarom teleurgesteld dat er een beschadeging op zat. Het bedrijf belde mij n.a.v. mijn melding en vroeg om foto's. De leverancier wilde meer specifiek info en ik werd weer gebeld. Ik ben toen weer over het oppervlak gegaan met mijn nagel, alleen nu met meer druk. Dit zorgde ervoor dat het plekje grotendeels verdween en geen blijvende beschadeging bleek te zijn.

Snelle levering en passende maat

Dit was mijn 1e ervaring met glashandelonline en dat is me heel goed bevallen. Keurige antwoorden per mail, snelle levering en prima op maat gezaagd. Dus 5 sterren.

Mooie grote glasplaat voor tafel; keurig afgehandeld

De online procedure was super eenvoudig; bezorging keurig op tijd en verzorgd. Bezorger heeft geholpen om het blad te plaatsen. 1 minpuntje....de bijgeleverde plastic dopjes moeten in 1x goed zitten want ze blijven plakken aan zowel het glas als de tafel.... waardoor je lijmsporen blijft zien.

Product in perfect order

Ben super blij met het glas, was precies wat ik nodig had.

Goede producten voor een scherpe prijs

Douchedeur en spiegel op maat besteld, netjes (verpakt) afgeleverd. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Goede prijs kwaliteit

Goed afgewerkt glas, zoals ik het graag wilde. Het duurt wel tamelijk lang voor de bestelling kan afgehaald worden.

Vlotte afhandeling.

Goed.