Vlot en snel geleverd en het was precies wat we nodig hadden.

Correcte service en goede communicatie

Glashandelonline.com biedt een correcte service en communiceert goed met haar klanten. Het glas had misschien ingepakt kunnen worden of plaatsplankjes mee voorzien kunnen worden.

Alles naar wens geleverd

Alles naar wens geleverd!

niks op aan te merken

netjes en snelle levering

Zeer mooi product en goede service

Heb een glazen schuifdeur voor de badkamer besteld. Buiten snelle en goede levering is het tevens een erg mooi product. Geeft een erg luxe/esthetische uitstraling aan de badkamer, waarbij deur van zeer degelijk kwaliteit is.

Goede service. Fijn contact

Goede service, ik had nog wat vragen en werd vlot geholpen. Levering ook goed geregeld.

Superlevering

Geen absurde prijzen en makkelijk te bestellen, en super snel in huis. Oftewel, een 10 voor klantvriendelijkheid.

Snel en goed

Snel en goed

Helder en kwaliteit

Via de chat heldere informatie gekregen zodat ik de juiste bestelling kon plaatsen. De levering was conform verwachting al duurde het wel iets langer dan ik had verwacht.

De informatie zeer goed

De informatie is zeer goed dat het glas later komt

Zeer tevreden over de artikelen die ik toegestuurd heb gekregen.

Na enige verwarring toch heel juist en correct geholpen, nadat ik hulp nodig had.

Prima service en niet te duur

goed geholpen, prettige communicatie

De levering was te laat, maar ik werd direct netjes geholpen door de klantenservice. Prettig!

Goede prijs, prima glas

Mooi glas Keurig grsneden

Rond werd vierkant

Een ronde tafelblad besteld en er werd een vierkante bezorgt gelukkig een week later wel de ronde verder prima

Zeer goed, afspraak correct op dag dat het geleverd zou worden, enkel geen bericht gehad de dag van te voren Ts 17u en 18u voor bevestiging dat levering zou doorgaan. Dit was bij de vorige bestelling die ik heb gedaan wel, voor de rest alles top

Super geregeld, top

Alles goed geregeld en ze denken goed mee. Ik ga zeker vaker gebruik van jullie maken.

Glasplaat

Glasplaat is perfect,netjes afgewerkt heel goed ingepakt.Alleen als je in een appartementen woning woont dan komen ze het niet bij je deur afleveren maar moet je dit zelf beneden ophalen.Dat vond ik alleen een min puntje,terwijl je wel bezorgkosten betaald.

Vandaag besteld, volgende dag geleverd

Perfect!

Op maat bestellen werkt uitstekend. Glasplaten zijn geleverd op de datum die ze hebben aangegeven met de juiste maatvoeringen, afwerkingen en toebehoren.

Goede douche deurstrip voor lage prijs

Alles goed verlopen. Fijn ook de keuze uit verschillende maten. Douche ziet er weer netjes uit, strips passen perfect. Alleen even de bovenkant op maat gemaakt. Jammer dat de levering toch iets langer duurde. Donderdag besteld, maandag in huis. Verder niets dan lof!

Goede service, alleen de verpakking laat te wensen over.

Ging gewoon helemaal goed!

In een woord . . . uitstekend.

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ