Goed, maar een beetje traag van levering

Goed. Kwaliteit was goed. De levering was op de afgesproken tijd, maar wel een erg lange levertijd.

Bijna goed

Product is volgens afspraak geleverd, alleen helaas onverpakt terwijl we dat wel besteld en betaald hadden. verpakkingskosten zijn wel netjes en snel gecrediteerd, maar risico van onverpakt natransport waren we niet blij mee.

Ondanks de drukte van de postorderbedrijven toch snel geleverd. Ik goed telefonisch contact gehad.

Simpel. snel en kwaliteit.

Na eerst contact gehad te hebben, met de uitgebreide info de taatsdeur besteld. Duidelijke website waardoor opmeten en bestellen een fluitje van een cent is. Snelle levering met redelijk duidelijke handleiding. Ja of nee rubberen ring en los plastic blokje in bovenscharnier plaatsen niet aangegeven. Staat op het net in andere handleidingen wel. Afdekplaat bovenscharnier onnodig groot. Jammer. Voor de rest mooie deur met perfect af te stellen mechaniek. Top!

Prima.

Duidelijke informatie en prima afwerking.

Zeer klantvriendelijk

Nadat we onze eerste glasplaat hebben laten sneuvelen een nieuwe besteld via de site. Die wordt standaard met bevestigingsmaterialen geleverd. Omdat Glashandelonline het opvallend vond dat we exact dezelfde bestelling nogmaals plaatsten hebben ze uit zichzelf contact opgenomen om aan te bieden alleen een losse glasplaat te leveren. Binnen 1 dag een aantrekkelijk geprijsde offerte ontvangen met creditnota die dezelfde dag nog teruggestort werd. Perfecte service!

Fast delivery - good products

I ordered glass profiles for my shower door and the products were good and as described on the webpage. Communication was clear and great delivery time.

Netjes en correct afgeleverd

Goed product, nette service

Je kunt de glasplaat op maat bestellen en wordt netjes en zorgvuldig geleverd. Vriendelijk personeel.

Goed geleverd wat besteld was. Mijn dank daarvoor.

Heel goed!

Naar aanleiding van mijn bestelling gericht advies gekregen en alle vragen werden snel en goed beantwoord. Precies geleverd volgens bestelling.

Een man een man een woord een woord

Site is duidelijk, er wordt duidelijk aangegeven wanneer het geen wat je aankoopt voorradig is of wanneer het binnen is en vanaf wanneer je het kan ophalen.

Topbedrijf, top materiaal

Snelle en correcte levering Product is zoals beschreven op de site Vriendelijke mensen Top kwaliteit.

Uitstekende service

Prachtig tafelblad!!! Goede website, uitstekende informatievoorziening en levering conform afspraak.

Snelle levering van het bestelde product.

Juist product

Na lang zoeken kwam ik op deze site terecht en vond ik precies het product wat ik moest hebben!

Volledig tevreden

Gewoon goed punt

Geen geschikte glasplaat voor op een eettafel

Ik dacht een glasplaat te bestellen voor op een eettafel. Binnen een week tijd na normaal gebruik diepe krassen erin. Dus absoluut niet geschikt voor op een eettafel.

Het was plezierig om met uw bedrijf contact te hebben.

Snelle leveringen.

Alles is goed gegaan

Goede ervaring

snelle levering, juiste bestelling

duidelijke website, snelle levering

Mooi ,spijtig van kleine glaslaagje afgebroken op hoek.

Vastgesteld dat er een klein glassplinter op de rechter beneden hoek was afgebroken. Voor de rest was de deur mooi afgewerkt. Moest de deur ingepakt zijn was dit niet gebeurd. Bij de levering heb ik dit niet vastgesteld, Bij de plaatsing wel.

Aan te bevelen bij anderen

Geweldig geholpen, goed advies, fijne betalingsregeling via karna oftewel na levering betalen zonder aanbetaling. Levering volgens afspraak, top.

snelle en goede levering gevraagde artikel

Vlotte en voordelige levering

Ik had in no-time de door mij bestelde spiegel, keurig met facet rand.

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ