Netjes en super snel geleverd, ben zeer tevreden over JULLIE

Mooie afwerking en vlotte behandeling

Ik had 3 glazen schapjes op maat besteld. Deze kon ik snel afhalen en waren heel mooi afgewerkt.

Snelle levering, perfect verpakt!

Goed product, niks aan te merken

Snelle bezorging en vriendelijk contact!

Levert volgens afspraak, reageert vriendelijk op een vraag.

Vriendelijk personeel bij het afhalen

Mijn ervaring. Bestellen ging makkelijk door de heldere website. Afhaaladres was goed te vinden en ben vriendelijk geholpen. Product voldoet aan mijn verwachtingen.

Alles goed en prima prijs

Alles goed en prima prijs

Goed product

Vlotte afhandeling

Perfecte service, contact en levering!

Zelfs voor een kleine bestelling kreeg ik met heel veel aandacht alle nodige info. Zeer correcte prijs en geleverd op de beloofde datum.

Levering conform bestelling en tijdig

Omschrijvingen kloppen.

Goed telefonisch advies, makkelijke site en snel geleverd!

Vriendelijk en deskundig te woord gestaan aan de telefoon, vervolgens via de site de bestelling gedaan en ondanks de drukke periode in pakjesland was het snel geleverd.

Snelle, stipte levering en goede kwaliteit

Ik bestelde recent een afdichting voor onderaan de douchedeur. Ik werd stipt op de hoogte gehouden van de leverdatum (rond de eindejaarsfeesten). De levering was stipt en de kwaliteit van het geleverde product was degelijk.

Correcte service

Tevreden klant. Heb gekregen wat ik wilde zonder bijkomende verrassingen.

Makkelijk, snel en goed

Overzichtelijke website met duidelijke opties. Makkelijk bestellen en keurig geleverd. Goede kwaliteit, erg blij mee

Verkeerd product en lange levertijden

Spiegel op maat besteld, maten duidelijk aangegeven, krijg ik na 3,5 week eindelijk de spiegel geleverd is hij te groot.. Maten die op de leverbon en spiegel zelf staan kloppen maar de spiegel zelf is te breed waardoor hij niet past in de op maat gemaakte nis. Contact opgenomen en ze zouden contact opnemen met hun producent in Belgie. Inmiddels weer een paar weken verder en nog geen spiegel of laat staan reactie gehad met hoe en wat. Kosten die gemaakt worden door hun eigen productiefout moet ik maar voor mezelf nemen volgens de klantenservice, had ik maar moeten nameten.. (ja of jullie?) Opsomming: steigerhuur weken langer aan moeten houden, werklui 2x moeten laten komen en een klant die niet blij is omdat het huis niet op tijd af is. Kortom bagger deze firma. Update: inmiddels is er contact opgenomen en is de spiegel 4 weken later afgeslepen opnieuw geleverd. Probleem opgelost maar de extra kosten die ermee gemoeid zijn geweest blijven voor eigen rekening, ik kreeg wel nog netjes telefoon met de melding dat de maten volgens de fabriek wel zouden kloppen, helaas zei het meetlint (waarvan ook foto's zijn bijgevoegd in de reclamatie) iets anders, maar die discussie wilde ik en glashandelonline niet aangaan. Al met al hebben ze zich moeite genomen het probleem op te lossen en daarvoor is voor mij het probleem uit de wereld.

Prima in orde allemaal

Goede en prettige levering.

Prima oroduct

vlug veilig en voordelig

puntgaaf

Snel en netjes verpakt

Snel geleverd en super degelijk en netjes verpakt!

Fijn bedrijf

Glashandelonline houdt je goed op de hoogte van de leveringstijden. De site is overzichtelijk. Ook ontvang je de avond voor levering een tijdsblok wanneer de glasplaat bezorgd wordt. Er was een klein hoekje met een minimale beschadiging. Dit hebben we niet gemeld omdat we dachten dat weg te kunnen werken. Doordat we hierop gefocust waren hebben we het stickertje gemist waarop stond dat dit de Nano-zijde was. Stom van ons. Nu moeten we de glasplaat binnenkort om gaan draaien. :-(. Misschien een kleine tip om op de site iets beter aan te geven dat er maar 1 zijde behandeld is en de sticker iets groter maken. Verder ben ik echt heel erg tevreden. De chauffeur verdient een extra compliment. Heel erg behulpzaam en servicegericht!

Duidelijk en snel.

Prettige en professionele mensen.

Mooi op de afgesproken tijd geleverd perfect

kwaliteitsvolle en snelle afhandeling van bestelling..

Hopelijk blijft de bestelling, verwerking enz...zoals vandaag...

snelle afhandeling en goede kwaliteit

Prima,niets van opmerkingen

Prijs oké ,bestelling stipt afgeleverd.

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ