Alles correct verlopen

Positief

Perfect gedaan en vriendelijk afgeleverd

Vlotte bezorging en een betere prijs dan bij Hüppe.

Douche cabine strips voor een goede prijs, kwaliteit en verzending.

Zeer duidelijke website, goed materiaal

Een rubber strip voor aan mijn glazen douche wand ... waar vind ik dat? Hoe groot moet dat precies zijn? Wat zijn de opties? Op Glashandelonline.com is dat duidelijk terug te vinden, heel duidelijke tekeningen met afmetingen en overzichtelijk. In één keer goed! Top!

Snelle levering met prima communicatie

Duidelijke Website met prima communicatie over artikelen en levering.

alles naar wens

u-profiel voor een glaslijstje. Zeer attent telefonisch bediend waardoor het 2m lange profiel in vier praktische delen geleverd kon worden. Keurig verpakt en snel verstuurd.

Snel geleverd.

U

Heldere website, goede kwaliteit

op de website kun je snel tot de juiste keuze komen. Afhandelen gaat snel. Het product wordt goed verpakt aangeleverd en is kwalitatief prima.

professioneel

Snel en volgens afspraak geregeld.

Bestellen gaat eenvoudig en levering was ok

Bestellen gaat eenvoudig en levering was ok

Super Service and great product

We ordered a big, grey table glas of 220 x 97 cm. It came in perfect condition, looks great and the delivery was without problems on a special truck. Thanks a lot, everything was great!

Geweldig service, vriendelijk, professioneel. Goed advies en snel geleverd. Bestelling naar wens. Goede scherpe prijs.

Heerlijk om te zien dat een bedrijf ook gewoon kan leveren wat er geleverd moet worden. Op tijd, netjes verpakt super kwaliteit.. Chapeau!!

Prima product en snel geleverd

Douchedeur profiel keurig verpakt in een kokertje.

Goedkoper en sneller dan de lokale glashandel

Binnen een straal van enkele km zijn bij mij 2 redelijk grote Glashandels. Blijkt het goedkoper, eenvoudiger en sneller om in Nederland te bestellen en te laten leveren aan huis in België. Foute boel eigenlijk, maar het is hoog tijd dat de parochie mentaliteit van de lokale handelaren verdwijnt.

Top Service

super op tijd ontvangen alles ging heel vlot ook de service bij het ophalen was top zeker een aanrader

bestelling glas

Ophalen glas oosterhout loop niet soepel mensen moeten lang zoeken dat ze bestellig gevonden hebben personeel is viendelijk en behulpzaam

Kwalitatief goed product. Prijs kwaliteit ok . Snelle en correcte levering. Binnendienst levert goede service

Keurig geregeld, met prima service

Keurig geregeld, met prima service

ok

ok

klantvriendelijk, denken mee en zijn servicegericht

Met name de snelheid waarmee de order werd afgehandeld sprak mij aan.

Goede servive

Goede service en netjes binnen de afgesproken tijd.

Glas exact geleverd zoals afgesproken en netjes verpakt om mee te nemen.

Bestelling en aflevering gaat heel soepel. We hebben het zelf opgehaald en de ontvangst was heel vriendelijk, correct en snel. Het bestelde glas werd ook nog voor ons in de auto gelegd en was goed verpakt zodat het zonder risico meegenomen kon worden. En dat voor een scherpe prijs, daar redt je het bij de lokale glashandel beslist niet voor.

Snel en volgens afspraak afhalen

Bestelling via website vlot gelopen. Afhalen binnen 3 minuten geregeld

Good Glass, Good Service