Snelle en correcte levering

Vanaf bestelling tot met de levering is alles perfect verlopen.

Zoals het hoort

Bij de eerste levering zat er een kleine schade. Dit is echter uitstekend opgelost en bij de nieuwe levering was het dan ook 100%.

Goed, vriendelijk en oplossingskundig.

Bij mijn bestelling was een onderdeel niet aanwezig waardoor ik een aanbod kreeg voor een ander onderdeel. Top.

Prijs kwaliteit

Materiaal goed, pasvorm belabberd

Materiaal zou op 8 mm glas geschoven moeten kunnen worden maar us daar met geen mogelijkheid op te krijgen

Keurig geleverd en tijdig geleverd ondanks dat het onderdeel niet meer voorradig was.

Keurig op.de hoogte gehouden van levertijd en voorraad van de bestelde onderdelen.

Goede behandeling mooi snel

Zie bovenstaamd

Geen opmerkingen

Zie boven

Geweldig!

Snelle en goede levering. De vervoeder is fantastisch!

Prima service, snelle / duidelijke feedback en vlot geleverd.

Wij bestelden een glasplaat en hadden daar een aantal vragen over. Binnen 1 dag een duidelijk antwoord met een link en verwijzing naar de juiste plek op de website. Vervolgens plaatsten wij de bestelling en werd de glasplaat enkele dagen later volgens afspraak snel geleverd. Hele vriendelijke en vrolijke bezorger ook. Leverde de grote glasplaats netjes binnen af en dacht overal aan om geen beschadigingen aan wand en vloer te kunnen krijgen. Dat is nou goede service!!

Mooie glasplaten voor salon en eettafel

De 2 glasplaten zijn exact volgens de opgegeven maten. Het staat prachtig.

Makkelijk, snel en goedkoop

Via de website is het eenvoudig om glas en benodigdheden te bestellen. Zeer gebruiksvriendelijk. Ophalen bij één van de afhaalpunten gaat eveneens zeer makkelijk en snel. Je moet alleen even rekening houden met hoe je het vervoer regelt, al kan het ook worden bezorgd.

Prima en conform afspraak geleverd

goed en voor een juiste prijs

goede nagekomen afspraken

Ik heel tevreden

Heel tevreden en goed geholpen

Correcte communicatie en afhandeling

Via de website bekwam ik de nodige informatie en werd mijn order tijdig conform mijn instructies afgehandeld

snelle afhandeling

Strips besteld op zondag, op dinsdag geleverd, goed verpakt, kortom uitstekend afgehandeld. Ook goede prijs/kwaliteit verhouding.

tevreden

spiegel hangt onwrikbaar vast

xx

Kwaliteit

Stipt, juist, kwalitatief.

Product werd snel verzonden

Mooi glas, goede service

We hadden glazen deurtjes en plankjes besteld voor een zelf te bouwen vitrine kast. Het werd keurig op de afgesproken dag geleverd. Mooi helder glas, en de ruitjes passen goed. We hebben bij het ophangen zelf 1 van de deurtjes stuk laten vallen, we konden een nieuwe bestellen met korting. Prima service !

Goede site en snelle levering.

Goed bedrijf zo doorgaan.

Snel bezorgd en goed verpakt

Het is een lastig product om na te bestellen ( antiek strip voor douche glasdeur). Daardoor wel prijzig. Maar het ding past en heeft het probleem van overstromende douchebak opgelost.

Prima en netjes

Prima ruitje, De chauffeur was echter wel alleen. De ruit woog ongeveer 60 kilo, hij kon hem dus niet alleen tillen. Wij waren ook niet gebeld dat hij een uur eerder er zou zijn dus was er ook geen hulp. Je kunt bij dit soort bestellingen niet vanuit gaan dat klanten helpen met lossen vindt ik.

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ