Product voldeed geheel aan de verwachtingen.
Beste E., Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Goede service aardige bezorger,die met zorg met de glas plaat om gaat
Beste Marry, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en u tevreden bent! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Het bedrijf leverde de glazen douchedeur binnen de afgesproken periode. De opmeetinstructies op de website waren heel duidelijk. Ik heb gekozen voor een rond gat in de deur, ipv een deurknop - dat zeemt makkelijker na een douchebeurt. Hoewel die optie niet op de site stond, is mijn wens wel gehonoreerd (tegen meerprijs, maar dat lijkt me logisch). Samenvattend: prima douchedeur voor een hele nette prijs.
Beste Dick, Bedankt voor uw super mooie beoordeling en hoge cijfer! Goed om te horen dat u tevreden bent en dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u veel plezier van uw douchedeur en zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Duidelijk en overzichtelijk
Beste Viktor, Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u tevreden bent! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Goed product en snelle levering!
Beste Marian, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Goede prijs / kwaliteit verhouding. Fijn dat je het gewoon zelf op kan halen. Medewerkers helpen ook nog een handje mee. Top !
Beste Marco, Bedankt voor uw super mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en u tevreden bent! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Beste Eddy, Bedankt voor uw mooie beoordeling en hoge cijfer! Altijd leuk om een 10 te mogen ontvangen!! Goed om te horen dat u tevreden bent! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Eenvoudig te bestellen, goede kwaliteit en volgens planning geleverd
Beste E., Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Correcte levering volgens de voorziene prijs.
Beste Carlos, Bedankt voor uw mooie review en hoge cijfer! Altijd leuk om een 10 te mogen ontvangen! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Prima service, gekregen wat ik gevraagd heb maar ik vind de kosten voor de veilige verpakking nogal aan de hoge kant. Het glas was tenslotte maar ingepakt in noppenplastiek.
Beste Maria, Bedankt voor uw mooie beoordeling en feedback! Het glas is inderdaad verpakt in noppenfolie en harde kunststof hoeken, helaas kunnen wij weinig aan de prijs doen. Wij krijgen deze ook doorbelast van de leverancier. Toch fijn om te horen dat verder alles naar wens is verlopen! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Snelle en goede levering!!
Beste Cansu, Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u tevreden bent! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
snelle levering, goed verpakt
Beste Andre, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
De twee voorzetramen waren prima op maat, exact als besteld. Op vragen werd goed gereageerd. Bezorging uiterst vriendelijk en hulpvaardig een voorbeeld hoe het hoort te zijn. Enige puntjes van verbetering zijn dat er verschillende schroeven werden geleverd (Torx en kruiskop) en dat er lichte resten van kit op het raam te vinden waren. Raam zelf is van prima kwaliteit en met rubber rand afgewerkt, dus geen tape zoals bij de concurrentie.
Beste Dick, Bedankt voor uw super mooie beoordeling en feedback! We zullen dit aankaarten bij de leverancier. Fijn om te horen dat u verder tevreden bent! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Beste Willy, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Goed en snel geleverd
Beste Tomas, Bedankt voor uw mooie review en hoge cijfer! Altijd leuk om een 10 te ontvangen! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Geleverd wat besteld was. Mooi op de afgesproken datum.
Beste Sven, Bedankt voor uw super mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Besteld, snelle levering. Niets op aan te merken
Beste Frans, Bedankt voor uw super mooie beoordeling en hoge cijfer! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Prima service bij kapotte ruit , op zaterdag al opgemeten en binnen een week vervangen . Grandioze service
Beste Peter, Bedankt voor uw super mooie beoordeling! Goed om te horen dat alles snel en netjes voor u is geregeld! Fijn om te horen dat u tevreden bent! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Ben erg tevreden.
Beste Shay, Bedankt voor uw super mooie review en hoge cijfer! Altijd leuk om een 10 te krijgen ;) ! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Beste Ronald, Bedankt voor uw super mooie beoordeling en hoge cijfer! Fijn om te horen dat u tevreden bent! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Mooi product, keurig verpakt geleverd. De badkamer knapt er helemaal van op
Beste Jeannette, Bedankt voor uw super mooie beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
door de snelle levering kon ik mijn douchwand afmaken met een mooi afwerkprofiel
Beste Luc, Bedankt voor uw super mooie beoordeling! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! We wensen u veel plezier van uw douchewand en zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Variatie in douchestrippen wordt duidelijk uitgebeeld. Snelle levering, redelijk geprijsd!
Beste Willem, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent en alles soepel verlopen is! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Precies op tijd volgens afspraak geleverd. Fijne communicatie!
Beste Mendel, Bedankt voor uw super mooie beoordeling en hoge cijfer! Altijd leuk om een 10 te ontvangen ;) ! Goed om te horen dat u tevreden bent! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Glas plaat besteld met speciale afmetingen, alles is goed uitgevoerd en op tijd.
Beste Marc, Bedankt voor uw super mooie beoordeling! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
23 Fazantstraat
Oosterhout 4901 AZ