Product ziet er uitstekend

Product voldeed geheel aan de verwachtingen.

Prima geregeld

Goede service aardige bezorger,die met zorg met de glas plaat om gaat

Mooie prijs voor een prima product

Het bedrijf leverde de glazen douchedeur binnen de afgesproken periode. De opmeetinstructies op de website waren heel duidelijk. Ik heb gekozen voor een rond gat in de deur, ipv een deurknop - dat zeemt makkelijker na een douchebeurt. Hoewel die optie niet op de site stond, is mijn wens wel gehonoreerd (tegen meerprijs, maar dat lijkt me logisch). Samenvattend: prima douchedeur voor een hele nette prijs.

Prima site, duidelijke beschrijvingen en goede verzending

Duidelijk en overzichtelijk

Goed product en snelle levering!

Goede kwaliteit en lekker dicht bij ophalen.

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Fijn dat je het gewoon zelf op kan halen. Medewerkers helpen ook nog een handje mee. Top !

Snelle en zorgvuldige levering. Ook voor iets klein

Prima levering

Eenvoudig te bestellen, goede kwaliteit en volgens planning geleverd

Correcte levering volgens de voorziene prijs.

Correcte levering volgens de voorziene prijs.

Geleverd wat gevraagd werd.

Prima service, gekregen wat ik gevraagd heb maar ik vind de kosten voor de veilige verpakking nogal aan de hoge kant. Het glas was tenslotte maar ingepakt in noppenplastiek.

Goeie service

Snelle en goede levering!!

snelle levering, goed verpakt

Prima voorzetraam voor goede prijs

De twee voorzetramen waren prima op maat, exact als besteld. Op vragen werd goed gereageerd. Bezorging uiterst vriendelijk en hulpvaardig een voorbeeld hoe het hoort te zijn. Enige puntjes van verbetering zijn dat er verschillende schroeven werden geleverd (Torx en kruiskop) en dat er lichte resten van kit op het raam te vinden waren. Raam zelf is van prima kwaliteit en met rubber rand afgewerkt, dus geen tape zoals bij de concurrentie.

Precies het juiste artikel

Goed en snel geleverd

Topservice

Geleverd wat besteld was. Mooi op de afgesproken datum.

Prima geregeld

Besteld, snelle levering. Niets op aan te merken

Helemaal top snel vakkundige en goede prijs

Prima service bij kapotte ruit , op zaterdag al opgemeten en binnen een week vervangen . Grandioze service

Super! klantvriendelijk!

Ben erg tevreden.

Prima en snelle levering

Mooi product netjes verpakt geleverd

Mooi product, keurig verpakt geleverd. De badkamer knapt er helemaal van op

snelle levering mooi produkt

door de snelle levering kon ik mijn douchwand afmaken met een mooi afwerkprofiel

Variatie in douchestrippen wordt duidelijk uitgebeeld. Snelle levering, redelijk geprijsd!

Goede glashandel!

Precies op tijd volgens afspraak geleverd. Fijne communicatie!

Goede en betrouwbare leverancier

Glas plaat besteld met speciale afmetingen, alles is goed uitgevoerd en op tijd.

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ