Goede aftersales

Bestelling was beschadigd aangekomen door de vervoerder maar dit is prima afgehandeld door glashandelonline

Goeie service

Vlotte service, geen te lange levertijden. Ben een tevreden klant.

Top ervaring

Bestelling op afspraak en binnen aanvaardbare tijd beschikbaar in het afhaaldepot! Vriendelijke en correcte ontvangst aan de balie alsook in de stockage hal. Glas werd keurig in de auto geplaatst! Ik kom zeker graag teug! Zal ook gebeuren in voorjaar 2021 met grotere bestelling

Ging heel vlot en correct, bedankt

Goede prijs en prima service

In goed overleg met de serviceafdeling mijn ruiten besteld. Ze waren een paar dagen later pas binnen en daar is netjes over gebeld. Dus een tevreden klant.

Goed bereikbaar en goede afspraken

Ik had met spoed een profiel nodig. Normaal kan je deze een dag na bestellen ophalen. Na telefonisch overleg mocht ik deze na een paar uur ophalen in het magazijn. Het lag keurig klaar voor mij met pakbon. Ook de mailwisseling verliep erg goed.

Prima product

Goed verzorgde levering precies volgens afspraak, tot op de plaats afgeleverd door vriendelijke bezorger!

Keurig

Afspraken keurig nagekomen en product geleverd volgens tekening

Product naar wens geleverd, prettige communicatie. Kwaliteit hoogstaand

alles perfect

bestelling in perfecte staat toegekomen , stevig verpakt en precies op tijd geleverd, produkt was kwaliteit die we verwacht hadden

Alles goed

N.v.t.

Makkelijk en goed besteld

Prima, makkelijk en snel. Glas type opgeven, maten opgeven. En klaar. De levering stond Keurig binnen de afgesproken tijd klaar !

Vakmanschap en professioneel

Drietal glas grote platen besteld met een dikte van 10mm. Levering is conform afspraak en netjes gedaan. Daarnaast ook op de gewenste plek de glas platen neergezet. Producten passen precies op de gewenste plekken. Al met al goede service and kwaliteit.

Bestelling correct uitgevoerd.

In de offerte vroeg ik of het bedrijf ook aan recyclen deed. Ik heb namelijk een nieuwe glasplaat besteld omdat de oude beschadigd was in de loop van jaren. Helaas beschikte het bedrijf hier niet over en zijn hier ook geen afspraken gemaakt met de producent. Anders had ik ze een 10 gegeven.

Uitstekende service en kwaliteit

We kregen netjes een datum met tijdsvak waarin ons bestelde product geleverd zou worden. Snelle levering, prima service.

Prima product jammmer van relatief hoge leveringskosten

Product zoals besteld Binnen de afgesproken termijn geleverd Jammer van relatief hoger bezorgkosten

Keurige levering :netjes ingepakt en keurig product

2 glasplaten voor salon en eetkamertafel zijn netjes ingepakt geleverd. Chauffeur heeft fijn geholpen met uitpakken.

snel en correct

goede ervaring met de correcte en snelle levering, conform de afspraak Goede en degelijke verpakking

Voor dat geld durfde ik dat klusje wel aan!

Wilde zelf een ruit vervangen voor draairaam. Na even zoeken op internet bij glashandelonline uit gekomen. Was gewoon de goedkoopste. Niets geen orderkosten/leverkosten. Gewoon afhalen en klaar.

Uiterst tevreden

Prima produkt. Zeer snelle bezorging precies volgens afspraak.

Perfecte bestelling en levering.

Duidelijke website om te bestellen. Opgebeld voor levering. Mail gekregen met leveringsdatum ruim op voorhand. Product tot op de mm correct.

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Het glas is op de juiste maat gesneden en alle benodigde toebehoren op voorraad. Alles is geleverd en zelfs naar mijn garage gedragen.

Uiterst snelle levering en degelijk verpakt.

Snel geleverd en goed verpakt

Mijn order is snel verwerkt en geleverd. Goed verpakt, prima! Aan te bevelen.

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ