flexibel en correct

Mijn bestelling kon omwille van het verlof niet afgehaald wordenin BE op de locatie die ik wou....men heeft contact met me opgenomen en me een mooie oplossing aangeboden voor het probleem. Goederen zijn perfect op tijd en volgens specs geleverd. Aanrader!

Kwaliteit

De profielen die ik besteld had waren van prima kwaliteit .

Snelle levering van een glasdeur voor super scherpe prijs

Zeer tevreden!!

Goede en nette aflevering bestelde producten.

Zonder problemen

Goede service, levering op geplande datum, goede prijzen, niets op aan te merken!

Uitstekend kwaliteit mooie afwerking

Goede kwaliteit en met ce keurmerk

Prachtige spiegel!

Een spiegel op maat besteld, afmeting 1195x1195mm. Geen millimeter afwijkend. Zilvergekleurd. Echt super blij mee!

Correct geleverd zoals voorzien

Betrouwbare firma.

Goede prijs/kwlaiteit

Ook de wat lastiger projecten, met schuine glaswanden in een eiken spant uit 1908 zijn prime te realiseren met glashandelonline.nl

Snel geleverd en geen onnodig verpakkings materiaal

Heldere omschrijving op Website en product functioneert goed

Glas was goed klein krasje maar niet erg

Het glas was goed alleen de levering iets minder. Ik had een ander afleveradres dan factuur adres alleen ze stonden met het glas bij het factuur adres en daar was niemand thuis. Bij het afleveradres was wel iemand thuis rond de tijd dat ze het zouden leveren. Maar omdat ze aan het verkeerde adres stonden was er op t moment van leveren alsnog niemand thuis waardoor het in de garage is gelegd met toestemming alleen nu dus niet op de beschadiging kunnen letten. Maar het stoort niet het glas verder is netjes afgewerkt.

correct en vriendelijk

zeer correcte bestelling en zeer vriendelijke levering

Prima site!!

Uitgebreide keus!

Alles goed

Ik heb een profiel voor mijn douchedeur besteld. Het kon niet de volgende dag geleverd worden. In tegenstelling tot veel andere bedrijven werd ik daar netjes en tijdig over gebeld. Bezorging was prima, goed verpakt, en het was een prima prijs/kwaliteit verhouding. Niet de volgende dag, maar wel alsnog snel geleverd

Keurige aflevering

Met vragen bij het bedrijf prima te woord gestaan en aflevering prima

Snelle levering veel producten

Heel mooi en percies gesneden naar de gewenste maat.

Heel mooi en percies gesneden naar de gewenste maat. Alles was zoals ik het gevraagd had. Ik had betaald voor inpakken maar dit kon helaas niet door de grote van het glas, heb het geld dat ik er voor betaald had gewoon teruggestort gekregen. Zeker een aanrader, hier bestel ik nog moest ik ooit nog glas nodig hebben.

Goed product

Tafel glasplaat besteld en geleverd, zéér tevreden over!

Ok

Vriendelijke persoon leverde met zorg het bestelde artikel en gaf de nodige uitleg ivm terugbetalen van het te veel betaalde verpakkingsmateriaal (maar heb ik nog steeds niet teruggestort gekregen !)

Makkelijk bestellen.

Makkelijk het juiste bestellen met de website, die is duidelijk. En keurig geleverd door een nette vriendelijke chauffeur. Zeer tevreden.

Glashelder en mooi

Bij glashandelonline een glazen ‘tafelblad’ besteld voor een jaren-60 dressoir. Precies op maat, veiligheidsglas met afgeronde zijkanten en hoeken en keurig afgeleverd. Prima geregeld en nog mooi ook!

Heel erg tevreden!

Alles is volgens de afspraak gegaan. Het ziet er goed uit, van goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden!

Goed product

Goed product, netjes geleverd.

Goed assortiment met waardevolle informatie. Bestelproces en afhandeling prima.

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ