Mooie glasplaat

Mooie glasplaat precies op maat zoals wij het wilden. Zelf opgehaald ging snel een eenvoudig.

Prima volgens afspraak

Snel en gemakkelijk

Van de teee bestelde strips werd er maar één geleverd, maar een telefoontje was genoeg om twee dagen later nummer teee te ontvangen.

Product goed levertijd lang

Het product is goed. Prachtige glasplaat. Alleen de levertijd was lang. Misschien dat het aan Corona ligt.

Prachtig afgewerkte glasplaat voor achter onze inductieplaat.

Helaas door covid niet erg snel geleverd, maar het was het wachten meer dan waard. Ik word iedere keer vrolijk als ik de keuken binnen kom! Helaas het gratis kit-pistool nooit ontvangen...

Pas precies

Precies de juiste maat goede service.

Prompte, correcte levering

Product voldoet aan de omschrijving, positieve ervaring

Prima geregeld.

Keurig volgens planning geleverd. Recensie en foto’s van het eindresultaat staan op facebook.

vanaf uitwerken bestelling tot aan uitlevering ging soepel

Behoudens de (te lange) levertijd ben ik tevreden met het de bestelling tot en met het product

Spiegel was niet goedkoop maar mooie kwaliteit.

Voor mijn smart mirror wilde ik een echte confrontatie spiegel, geen plexi. Supermooie spiegel van goede kwaliteit, werd goed geïnformeerd.

Prima geregeld van bestelling tot afhalen

Duidelijke website, makkelijk bestel en betaalproces. Duidelijke communicatie via mail. Levertijd mag wat korter voor standaardproducten zoals 3 mm floatglas.

zeer goed werkelijk heel goed

op tijd de maten juist dus alles ok bedankt

Douchedeurrenovatie met glashandelonline.com

Eindelijk is onze douchedeur weer fraai om te zien. De verkleurde en kapotte magneetstrip moesten worden verwijderd en moest er een keuze gemaakt worden om online vervanging te vinden. Via dit bedrijf (met duidelijke website en ruime keuze) hebben we de juiste materialen kunnen bestellen. Resultaat : de deuren zien er weer tip-top uit!

Mooie glasplaat voor een mooie prijs!

Een vriend had ons getipt! Heel gemakkelijk online de maten ingevuld en besteld. Super service!

Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen.

Mooi op tijd geleverd, vriendelijke chauffeur.

Ook een hele vriendelijke bezorger. Spiegel zag er top uit

Duidelijk en simpel

Duidelijk website makkelijk te vinden informatie over product snel levering

Zeer goed en snelle levering

helder gemakkelijk en snel geleverd

Duidelijke site kon goed vinden wat ik zocht door duidelijke voorbeelden. Nette en snelle levering niks mis mee. En ook een vriendelijke prijs

Alles snel in goede orde ontvangen

Het artikel is wat men ervan verwacht.

De website is overzichtelijk en met de filters vindt men direct waarnaar men op zoek is. Ook de vragen per mail worden vlug beantwoord. De leveringstermijn wordt correct nageleefd.

TopIngepakt,en keurig op tijd bezorgd.

Zou zo weer bestellen

Excellent

Easy and very efficient

glasheldere belofte

perfecte service, sneller geleverd dan voorzien.

Praktisch zonder poeha. Geen admin kosten.

Praktisch zonder poeha. Geen admin kosten.

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ