Mooie glasplaat precies op maat zoals wij het wilden. Zelf opgehaald ging snel een eenvoudig.
Beste Iram, Bedankt voor uw mooie beoordeling en hoge cijfer! Goed om te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u veel plezier van uw glasplaat en hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Prima volgens afspraak
Beste J. Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Van de teee bestelde strips werd er maar één geleverd, maar een telefoontje was genoeg om twee dagen later nummer teee te ontvangen.
Beste Piet, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles snel is opgelost. Wij wensen u veel plezier van uw strips en hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Het product is goed. Prachtige glasplaat. Alleen de levertijd was lang. Misschien dat het aan Corona ligt.
Beste Jos, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent! Door Covid-19 kunnen helaas de levertijden inderdaad wat langer zijn, onze excuses hiervoor. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Helaas door covid niet erg snel geleverd, maar het was het wachten meer dan waard. Ik word iedere keer vrolijk als ik de keuken binnen kom! Helaas het gratis kit-pistool nooit ontvangen...
Beste Ingeborg, Bedankt voor uw mooie beoordeling en hoge cijfer! Altijd leuk om een 10 te krijgen! ;) Zoals inmiddels telefonisch besproken, sturen wij u het gratis kitpistool als nog toe. Nogmaals onze excuses. Wij wensen u heel veel plezier van uw keuken achterwand en hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Precies de juiste maat goede service.
Beste Roy, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en het precies past! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Product voldoet aan de omschrijving, positieve ervaring
Beste Erik, Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Keurig volgens planning geleverd. Recensie en foto’s van het eindresultaat staan op facebook.
Beste Bas, Bedankt voor uw mooie beoordeling en cijfer! Altijd leuk om een 10 te ontvangen ;) ! Fijn om te horen dat u tevreden bent en het eindresultaat op facebook deelt! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Behoudens de (te lange) levertijd ben ik tevreden met het de bestelling tot en met het product
Beste heer van Driel, Bedankt voor uw mooie beoordeling en feedback! De levertijd voor gehard glas is normaal ongeveer 2 a 3 weken na verwerking van de betaling, bij u was het 3 weken en een dag. Zoals vermeldt staat op onze website kan vanwege de corona maatregelen, waar fabrieken nog rekening mee dienen te houden, de levertijd wat uitlopen. Maar ondanks de wat langere levertijd toch fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u veel plezier van het glas en hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Voor mijn smart mirror wilde ik een echte confrontatie spiegel, geen plexi. Supermooie spiegel van goede kwaliteit, werd goed geïnformeerd.
Beste Raymond, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u veel plezier van uw smart mirror en hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Duidelijke website, makkelijk bestel en betaalproces. Duidelijke communicatie via mail. Levertijd mag wat korter voor standaardproducten zoals 3 mm floatglas.
Beste E, Bedankt voor uw mooie review en feedback! Goed om te horen dat u tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
op tijd de maten juist dus alles ok bedankt
Beste Eduard, U bedankt, ook voor uw mooie beoordeling en cijfer! Goed om te horen dat u tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Eindelijk is onze douchedeur weer fraai om te zien. De verkleurde en kapotte magneetstrip moesten worden verwijderd en moest er een keuze gemaakt worden om online vervanging te vinden. Via dit bedrijf (met duidelijke website en ruime keuze) hebben we de juiste materialen kunnen bestellen. Resultaat : de deuren zien er weer tip-top uit!
Beste Elly, Bedankt voor uw mooie beoordeling en cijfer! Altijd leuk om een 10 te ontvangen ;) ! Goed om te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u veel plezier van de strips en hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Een vriend had ons getipt! Heel gemakkelijk online de maten ingevuld en besteld. Super service!
Beste Tessa, Bedankt voor uw mooie review en hoge cijfer! Fijn om te horen dat alles makkelijk en naar wens is verlopen! Wij wensen u veel plezier van uw glasplaat en hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Mooi op tijd geleverd, vriendelijke chauffeur.
Beste Christien, Bedankt voor uw mooie beoordeling en compliment voor de chauffeur! Wij zullen dit doorgeven aan de leverancier! Fijn om te horen dat verder ook alles naar wens is verlopen! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Ook een hele vriendelijke bezorger. Spiegel zag er top uit
Beste Patrick, Bedankt voor uw mooie review en compliment voor de chauffeur! Fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u veel plezier van uw spiegel en hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Duidelijk website makkelijk te vinden informatie over product snel levering
Beste Paulo, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Zeer goed en snelle levering
Beste Sportplaza, Bedankt voor uw mooie review, altijd leuk om een 10 te krijgen ;) ! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Duidelijke site kon goed vinden wat ik zocht door duidelijke voorbeelden. Nette en snelle levering niks mis mee. En ook een vriendelijke prijs
Beste Bob, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles goed te vinden is en naar wens is verlopen! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Original review
drie offertes gehad geen enkele heeft mijn specifieke vraag beantwoord. De leverancier die ik heb benaderd stuurt een nieuwe offerte die 50% hoger is en wil pas langskomen na een akkoord op de offerte.
Alles snel in goede orde ontvangen
Beste Andreas, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
De website is overzichtelijk en met de filters vindt men direct waarnaar men op zoek is. Ook de vragen per mail worden vlug beantwoord. De leveringstermijn wordt correct nageleefd.
Beste Ria, Bedankt voor uw mooie beoordeling en hoge cijfer! Goed om te horen dat u tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Zou zo weer bestellen
Beste Toon, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Easy and very efficient
Dear Bruno, Thanks for your nice review! Always nice to get a 10! Good to hear that you are satisfied! We hope to be of service to you in the future. Sincerely, Team Glashandelonline.com
perfecte service, sneller geleverd dan voorzien.
Beste Bart, Bedankt voor uw mooie review en hoge cijfer! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en u tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Praktisch zonder poeha. Geen admin kosten.
Beste A., Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
23 Fazantstraat
Oosterhout 4901 AZ