Glasplaat besteld. Keurig netjes pp tijd afgeleverd en netjes 1 dag van te voren een sms wb tijdstip. Prima shop dus!

Twee spiegels besteld, eentje kwam helaas niet heel aan. Er werd binnen twee weken een nieuwe toegestuurd. Netjes opgelost!

210 cm afdichtstrip

Ik had een douche strip bestel, er werd de verkeerde geleverd. Helaas kon ik deze niet terugsturen, omdat hij langer dan 1.50 cm was, bij Post nl past dit niet in de sorteermachine. De kosten en moeite om het te versturen werden daardoor duurder dan het product waard is. Het product werd netjes verzorgd aangeleverd binnen de tijd.

Lang moeten wachten op het bestelde product.

Bestellen was gemakkelijk, maar levering duurde vervolgens nog wel twee weken. Na de levering bleek de verkeerde maatvoering geleverd te zijn en moest het product terug en opnieuw besteld worden. Dit duurde vervolgens ook weer twee weken en totaal dus bijna 5 weken moeten wachten op standaard en vrij simpel product.

Onnodige kosten voor niets.

Ik heb wat besteld wat qua meting niet goed uitkwam dan dat het vermeld was op jullie website. Prima is normaal kan zo en nu iedereen overkomen. Ik wou het retour sturen en er werd mij door jullie verteld dat het per post nl verstuurd kon worden. Een rubber van 2.5 meter. Ik word vervolgens weg gestuurd vanuit post nl waar ze duidelijk aangeven dat pakket veel te lang is en dat het niet geaccepteerd zal worden. En nu? Helaas geen oplossing. Weer met jullie gebeld voor een terechte oplossing. Ik hoorde wel dat het door jullie opgehaald kon worden maar dat ik ook nog hiervoor moest betalen terwijl het voor mij onmacht was. Dit vond ik echt teleurstellend. Ik word gestraft met geld omdat post nl mijn pakket zo graag wou weigeren? Hierdoor loop ik helft van mijn geld mis die ik bij jullie heb betaald en dit allemaal uiteindelijk voor niets. Klantevriendelijkheid bij jullie bedrijf is zo te zien heel ver te zoeken. Meeleven doen jullie absoluut niet. En jullie oplossingen qua retour sturen vind ik niet terecht en logisch. Als ik van te voren wist dat retour sturen een probleem zou zijn had ik nooit wat bij jullie besteld. Normaal ben ik echt niet van reviews schrijven of klachten indienen maar zo iets heb ik nooit meegemaakt dat ik uiteindelijk geld inlever voor lucht bij een bedrijf af en de helft maar terug krijg.

Kennis, Keuze, Kwaliteit

Mijn bestelling is geheel volgens mijn verwachtingen verwerkt en binnen de opgegeven levertijd afgeleverd.

Overzichtelijk en duidelijk

web winkel duidelijk en overzichtelijk.

Op tijd en snel

Goed. Prijs is ok en kleine bezorgkost. Volgens wat je op de site ziet. Prima

Zeer tevreden van de snelle en correcte service

Alles goed verlopen goede service

Het glas wat ik nergens kon vinden hier gevonden.

Ik was opzoek naar een spiegel voor mijn "Smart mirror" ik heb rond gebeld en rond gemaild maar kon het nergens vinden. Uiteindelijk hier gevonden. Simpel de maten opgegeven en heb 2 weken later me glas ontvangen zoals ik wou. Helemaal toppie met SMS en email over levering!

keurig bedrijf en nette aflevering

prima leverancier voor onze badspiegels

goed en goedkoop

redelijk vlotte levering en goed advies

Snel en goed

Snel en goed

Zeer correcte en goede service

Duidelijke website, goede opvolging. Product zoals verwacht.

Leuke ervaring

Grappigste was dat ik de lengte had gekregen voor twee deuren kon gebruiken, de levering was goed dus bij deze is eigenlijk geen opmerking.

Snelle levering, goed verpakt, juiste product

Duidelijke site, degelijk verpakt en snel verzonden. Kwalitatief goed product

goed assortiment, snel en kwalitatief

goed assortiment met meerdere keuzes . prijzen zijn marktconform levering is correct en snel ,

Conform afspraak geleverd, helder geweest over prijs en levertijd en gedurende de wachttijd continu update Over voortgang. Erg prettig!

Goedkoop, en snelle levering

Zeer goedkoop, en snel geleverd zonder problemen.

Kort maar krachtig. Het misverstand lag bij mij. U heeft twee sets gestuurd. Ik heb maar 1 douchecabine.

Prachtige spiegels geleverd en goed op maat

Duidelijke website, maakt toezeggingen waar. Goed bedrijf om zaken mee te doen.

Goed in tweede instantie

Een snelle levering, maar niet volledig correct. Deze werd echter snel gecorrigeerd, dus daarom gewoon goed.

Is me goed bevallen.

Prima service en snelle afhandeling.

Ik heb precies de artikelen ontvangen die ik nodig had. Het bestelproces was perfect.

Goed geregeld

Gemakkelijke website, concurrente prijzen en correcte levering

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ