Komen hun afspraken goed na , breed assortiment concurrerende prijzen

Zeer tevreden en zeker een leverancier om te onthouden

Goed, snel en zeer vriendelijk!

Zowel de bestelling als de levering was gemakkelijk, duidelijk en prettig. De bezorger leverde de ramen keurig af en was daarbij heel vriendelijk!

kwaliteit prima. Levering kan beter

Kwaliteit is prima! Ze pasten perfect! Alleen geen bericht gehad over de levering, dus stond onverwacht de bezorger voor de deur. Glazen douchedeuren waren niet verpakt in karton of plastic. Dus werden ze onbeschermd in de hal gezet. Gelukkig waren we thuis en hadden we nog wat verhuisdekens liggen.

De bestelling is goed geleverd, goed verpakt en snel

Ik had douche-strips besteld. Lange strips, verpakt en verzonden in een hele lange koker. Bij het afleveren konden we gemakkelijk de 1,5 meter overdracht hanteren, de koker was immers 2 meter lang.

Goede prijs, snelle levering!

Ik had iets snel nodig, waarop ik vroeg of dit snel geleverd kon worden, Hierop kreeg ik snel een positieve reactie. Uiteindelijk heb ik alles keurig op tijd ontvangen!

Voldoet aan verwachting

Mooi produkt en conform afspraak geleverd

Makkelijke website om te bestellen en je krijgt wat je ziet aan product. Je wordt constant op de hoogte gehouden over de levering en alles gaat digitaal. Nette bezorger die de deur netjes in de ruimte zette.

Goede snelle levering

Netjes afgehandeld alles goed verpakt

Super service

Vrij snelle levering ,

Goede en snelle service.

Deurstrip was niet op voorraad maar ondanks de feestdagen en corona toch snel op kunnen halen. Past perfect. Duurzaamheid moet nog blijken maar ga ervan uit dat het goed is.

De enigste die deze lekstrip in 10mm heeft

Onze lekstrip van de badkamer was versleten. Niet beseffend dat 10mm weer een bijzondere maat is. Na alle bouwmarkten online gezocht het klusje was zomaar geklaard. Netjes bezorgd, zeer tevreden!

Product is volgens verwachting.

Levering duurde iets langer ivm Corona, maar werd duidelijk gecommuniceerd met datum levering. Op afgesproken tijdstip geleverd en product, ronde glasplaat 120 cm met facetrand, is geheel volgens verwachting. Dus een verdiende 10!

Goeie tekeningen duidelijk prima bedrijf

Prima....

Keurig glasplaatje geleverd

Binnen redelijk korte termijn geleverd! Concurrerende prijs

Snel, makkelijk en goedkoop.

Niet verwacht dat ik het zo snel en makkelijk zelf kon regelen en zeker niet voor een goede Prijs!

Professioneel

Gewoon leveren wat gevraagd is. Betrouwbaar.

Precies volgens afspraak.

Alles precies volgens afspraak. Zelf opgehaald op de afgesproken datum. Behulpzame werknemers. 👍

Correcte info en service

Correcte informatie en service

Heeeel klantvriendelijk en komt afspraken na

Had in 1e instantie bestelling geplaatst maar daar kwam later nog wat bij. Mailtje gestuurd, daarop kreeg ik een reactie met 2 opties hoe ik dat kon veranderen. Elk mailtje wordt keurig beantwoord

Perfect!

Perfect passende douchedeur, snel geleverd. Vriendelijke chauffeur. Per ongeluk een deurknop te veel besteld. Een zeer aardige telefoniste belde me op en zorgde ervoor dat het geld weer terug op mijn rekening gestort werd. Goede service, ik zou dit bedrijf en hun producten zeker aanbevelen.

Alles was perfect geregeld!

Zelfs ten aanzien van de corona regulering was bij lokale afhaling geen enkel minpunt te ontdekken.

Eenvoudig , snel en goed .

Alles was duidelijk aangegeven . Maten makelijk door te geven . Vriendelijke bezorging . Heb ook verder helemaal geen klachten . Gewoon top !!!

Zeer snelle levering

Mijn bestelling werd netjes en tijdig geleverd zoals ik vroeg

Tijdig en correct geleverd zoals besteld. Product voldeed helemaal

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ