Makkelijk te bestellen en geweldig verpakt .

Spiegel met facetrand mooi uitgevoerd.

Bestelling goed en snel !

Duidelijke site, goed product en levering op tijd.

Zoals het hoort

Snelle levering goed product

Goed product, het is dat ik niet de gehele lengte nodig had, maar het einde was verbogen. In het vervolg beter inpakken. Helaas 2 eind stukjes te weinig.

Prima levering

Gewoon duidelijke website en mijn bestelde artikel keurig geleverd.

naar verwachting

geen problemen, naar verwachting geleverd

eerlijke prijs en aflevering

zeker voor herhaling vatbaar klein minpuntje levertijd

snelle en goede levering van materiasl

we hebben op een goede snelle de afsluiting van de douchedeuren kunnen maken

Mooie glasplaat past perfect

Doen wat ze beloven

Goede prijs-kwaliteitverhouding en duidelijke communicatie. Er werd direct aangegeven dat de levertijd ivm kerstvakantie langer was dan normaal.

Hey sorry

Chic mk

Levering niet compleet

2 glasplaten besteld, begin december. 17 januari een vd glasplaten geleverd, de andere zou 1 week later worden geleverd, helaas nog niet ontvangen

eerstekals

uitstekend web pagine makelijk besteld goede notifiacte voor transport snelle reactie als transport op andere datum moet

Gemakkelijk bestellen, snelle levering

Een spiegel in een specifieke niet standaard maat met afgewerkte randen voor een zeer redelijk bedrag.

Prima douchestrip

Na veel gezoek vond ik op internet een douchestrip die moest passen om onze douche deur. Dat bleek gelukkig te kloppen. Wel een beetje prijzig, maar hier in de omgeving vond ik niets.

Levering duurt zo lang....niet zoals belooft op zijn website !

Levering duurt zo lang....niet zoals belooft op zijn website !

prima levering

hele goede ervaring voor herhaling vatbaar

Prachtige spiegels

Goed verlopen, alleen helaas bezorging alleen mogelijk op donderdag voor mijn regio. Verder prachtige spiegels en in goede orde ontvangen, ivm afmetingen kon het niet verpakt worden, maar geen krassen.

goede kwaliteit

spiegelverwarming van goede kwaliteit. I heb wel het tape gemist om het er op te plakken. Ik had verwacht dat dat erbij zou zitten. Maar dit kost nog geen euro bij de bouwmarkt.

Keurig geleverd. En prijs goed.

Zoals aangegeven netjes geleverd tegen goede priks

Prima levering

Enige is dat je pas na de bestelling te horen krijgt wanneer er geleverd wordt

Zeer goede service en correct product afgeleverd

Desondanks het feit dat de bestelling niet op de voorziene dag en adres toekwam, heeft men dit excellent behartigd om dan de volgende werkdag aan te leveren.

Bestelling was er op tijd, maar de spiegel was beschadigd

De bestelling was op tijd en levering was prima, maar ik had een spionspiegel besteld (niet goedkoop) die aan beide kanten beschreven bleek met stift. Dus ook het spiegeloppervlak, wat daardoor licht beschadigd was.

Netjes en snel

Goede maatvoering en netjes voor de deur geleverd op de afgesproken datum. Prima prijs kwaliteit verhouding

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ