Mooie glasplaat, levering volgens plan, netjes op plaats geleverd.
Beste Marion, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Ik vind het zeer teleurstellend dat de aflever datum nu ipv van 8 werkdagen naar 12 werkdagen is gegaan met daarbij nog 6 weekend dagen. Zonder overleg wordt dit bepaald en in je schoenen geschoven. Als je hierover contact opneemt met de klantenservice dan staan ze je netjes te woord , zijn begripvol en zeggen hun best te gaan doen om het uit te zoeken en eventueel de levering te versnellen. Hierna hoor je helemaal niets meer en blijft het een vraagteken wanneer het glas bezorgt gaat worden. Ik mijn geval schiet ik er dus helemaal niets mee op en loopt mijn planning helemaal in het honderd. Fingers crossed wat er nog komt.
Beste G.J. Zoals besproken via de mail was er bij het inplannen van de levering van uw bestelling een vergissing gemaakt. Inmiddels is dit recht gezet en is het glas binnen de gestelde levertermijn bij u afgeleverd. Wij hopen dat alles verder naar wens is verlopen en zouden het waarderen als u uw review zou kunnen aanpassen. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
1 ik kreeg goede informatie toen ik telefonisch informatie vroeg 2 werd goed geinformeerd over het verloop van mijn bestelling 3 mijn bestelling werd netjes op de aangegeven geleverd 4zal dit zeker aanbevelen aan anderen
Ik heb 4 glasplaten besteld. Ze zijn in goede staat geleverd en zijn heel erg mooi
Perfect product. Uitstekende dienstverlening. Correcte afhandeling en levering.
Prima bedrijf
Beste Tine, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Ik ben tevreden met de prijs, levering en kwaliteit van het product.
Beste Nedzib, Bedankt voor de mooie review en wat fijn dat u zo tevreden bent! Wij zijn u in de toekomst weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Zeer tevreden met mijn bestelde spiegels en de geboden service. Had verkeerde afmeting in bestelling opgenomen. Na telefonisch contact bestelling kunnen aanpassen. Zeer klantgericht geholpen!
Beste Martin, Fijn dat u zo tevreden bent met uw spiegels en bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Voor mij de eerste maal dat ik via deze weg glas aangekocht heb, zeer vlot gegaan, ruime keuze etc. Spijtig dat de levertermijn niet echt snel is,... PS wel vermelden dat deze sneller was dan opgegeven.
Beste Geert, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
ik kom er graag weer terug.
Beste Roelie, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij zien u ook graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Beste William, Fijn dat u tevreden bent en bedankt voor de mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Alles vlekkeloos uitgevoerd
Beste Hendrik, Fijn dat alles naar wens is verlopen en bedankt voor de mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Bedankt
Beste Serge, Bedankt voor uw hele mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Glashandel was de enige waar ik flexibele silicone vulplaatjes kon vinden voor de klemmen van mijn glazen douchewanden. Deze zijn snel geleverd, geen klachten. Bezorgkosten vielen mee.
Beste John, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
keurig op tijd geleverd
Beste Louis, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Bestelproces verloopt soepel, duidelijk en snel. De levertijd was voor mijn gevoel te lang. Het geautomatiseerde mailopvolgsysteem zou iets nauwkeuriger kunnen. Mensen bij afhalen waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
Beste Toine, Bedankt voor uw beoordeling! De normale levertijd op gehard glas is ongeveer 10 werkdagen, in uw geval was het 13 werkdagen. Hiervoor onze excuses. Wij zullen uw feedback noteren en hopen u graag in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Snelle levering en besteld product completer dan verwacht. Mooie kwaliteit.
Beste Wil, Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat heel tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Goed product en uitstekende leverancier. Aanrader.
Beste Rob, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Vriendelijk en deskundig contact tijdens mijn telefonisch contact
Beste Martin, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Snelle levering , netjes verpakt....top!
Beste Aad, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
afwerking ok Levering ok Wachttijd was wel vrij lang
Beste Igor, Bedankt voor uw beoordeling! Bij uw bestelling had u aangegeven op reis te zijn. Omdat dubbel glas niet binnen 2,5 week geleverd kan worden, was de levering na uw reis ingepland. Dat leek ons de beste oplossing aangezien het glas anders zo'n 1,5 week buiten had moeten staan. Wij hopen dat u een mooie reis hebt kunnen maken en zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Spiegel + glas volgens afspraak afgeleverd. Heel behulpzame en vriendelijk chauffeur. Kon niet beter.
Beste Willy, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor uw review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Super service en goede kwaliteit.
Beste Baris, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Ik was al een tijdje achter het bestelde item op zoek (afdichtingsprofiel voor glazen douchewand). Op Glashandelonline.com eindelijk gevonden wat ik zocht. Gemakkelijk bestellen. Geleverd in prima staat, netjes in stevige verpakking!
Beste Joris, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u heeft gevonden waar u naar op zoek was, dan kunt u er hopelijk weer een tijdje mee vooruit. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
23 Fazantstraat
Oosterhout 4901 AZ