Mooie glasplaat, levering volgens plan, netjes op plaats geleverd.

zeer tegenvallend

Ik vind het zeer teleurstellend dat de aflever datum nu ipv van 8 werkdagen naar 12 werkdagen is gegaan met daarbij nog 6 weekend dagen. Zonder overleg wordt dit bepaald en in je schoenen geschoven. Als je hierover contact opneemt met de klantenservice dan staan ze je netjes te woord , zijn begripvol en zeggen hun best te gaan doen om het uit te zoeken en eventueel de levering te versnellen. Hierna hoor je helemaal niets meer en blijft het een vraagteken wanneer het glas bezorgt gaat worden. Ik mijn geval schiet ik er dus helemaal niets mee op en loopt mijn planning helemaal in het honderd. Fingers crossed wat er nog komt.

gewoon zeer goed

1 ik kreeg goede informatie toen ik telefonisch informatie vroeg 2 werd goed geinformeerd over het verloop van mijn bestelling 3 mijn bestelling werd netjes op de aangegeven geleverd 4zal dit zeker aanbevelen aan anderen

Alles naar wens

Ik heb 4 glasplaten besteld. Ze zijn in goede staat geleverd en zijn heel erg mooi

Aanrader

Perfect product. Uitstekende dienstverlening. Correcte afhandeling en levering.

Snelle levering. Goed verpakt.

Prima bedrijf

Alles is perfect verlopen

Ik ben tevreden met de prijs, levering en kwaliteit van het product.

Makkelijk online bestelling en ook goede service

Zeer tevreden met mijn bestelde spiegels en de geboden service. Had verkeerde afmeting in bestelling opgenomen. Na telefonisch contact bestelling kunnen aanpassen. Zeer klantgericht geholpen!

Vlotte afhandeling

Voor mij de eerste maal dat ik via deze weg glas aangekocht heb, zeer vlot gegaan, ruime keuze etc. Spijtig dat de levertermijn niet echt snel is,... PS wel vermelden dat deze sneller was dan opgegeven.

ik kom er graag weer terug.

Goed product en snelle levering

Alles vlekkeloos uitgevoerd

Zeer professioneel, perfecte behandeling.

Bedankt

Goed en snel

Glashandel was de enige waar ik flexibele silicone vulplaatjes kon vinden voor de klemmen van mijn glazen douchewanden. Deze zijn snel geleverd, geen klachten. Bezorgkosten vielen mee.

keurig op tijd geleverd

keurig op tijd geleverd

prima op wat kleine details na

Bestelproces verloopt soepel, duidelijk en snel. De levertijd was voor mijn gevoel te lang. Het geautomatiseerde mailopvolgsysteem zou iets nauwkeuriger kunnen. Mensen bij afhalen waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Geleverd product completer da

Snelle levering en besteld product completer dan verwacht. Mooie kwaliteit.

Uitstekende spiegel, levering perfect!

Goed product en uitstekende leverancier. Aanrader.

Uitstekend adgehandeld

Vriendelijk en deskundig contact tijdens mijn telefonisch contact

perfect!

Snelle levering , netjes verpakt....top!

alles ok, levering en afwerking. Enkel wachttijd was vrij lang.

afwerking ok Levering ok Wachttijd was wel vrij lang

Perfect gedaan

Spiegel + glas volgens afspraak afgeleverd. Heel behulpzame en vriendelijk chauffeur. Kon niet beter.

Super service en goede kwaliteit.

Gevonden waar ik al even naar op zoek was

Ik was al een tijdje achter het bestelde item op zoek (afdichtingsprofiel voor glazen douchewand). Op Glashandelonline.com eindelijk gevonden wat ik zocht. Gemakkelijk bestellen. Geleverd in prima staat, netjes in stevige verpakking!

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ