Netjes bericht en uitleg over levering glas.
Beste W. Vonk, Bedankt voor uw prachtige review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
TOP!!!
Beste Mario, Bedankt voor uw schitterende review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Makkelijk en vlot
Beste Peter, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Precies wat ik wou...... Mooi op tijd.... Ziet er goed uit
Beste Alex, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Beste Edwin, Bedankt voor uw review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Gemakkelijke besteltool Vlotte service Aan huis geleverd door vriendelijke werknemer
Beste Ellen, Bedankt voor uw prachtige review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Douchedeur besteld. Fijne site om je materialen te bestellen en een snelle complete levering!
Beste Daan, Bedankt voor uw mooie review en lovende feedback! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Prima afhandeling van bestelling. Iets verlate levering; dit werd keurig van te voren overlegd en afgestemd.
Beste Bert, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Alles naar wens, enkel spijtig dat ik per ongeluk de afmeting fout heb doorgegeven maar het resultaat is op zich minstens zo goed!
Beste Mitch, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Vervelend dat er een meetfout heeft plaats gevonden. We zullen een dezer dagen telefonisch contact met u opnemen om te kijken of we nog iets voor u kunnen betekenen. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Grotere partij glas in één keer besteld. Veel verschillende maten en diktes.Alles correct en netjes volgens afspraak geleverd. Vriendelijke medewerkers die ook meedenken waar nodig. Prijs en kwaliteit is correct.
Beste Frederik, Bedankt voor uw schitterende beoordeling en lovende woorden! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
eerste ervaring geeft gelijk vertrouwen
Beste Bram, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
De eerste levering heeft niet kunnen plaats vinden, i.v.m. kras in het glas ! Dus wachten op de nieuwe levering ! Glas keurig afgeleverd doch de bestelde onderdelen strippen en scharnieren zijn blijven liggen, en werden na telefoontje door de chauffeur de volgende dag keurig afgeleverd ! De glazen deur is inmiddels door de installateur geplaatst en werkt naar tevredenheid !
Beste Joep, Bedankt voor uw review! Nogmaals onze excuses dat het qua levering niet helemaal vlekkeloos is verlopen. De kras in het glas was zeer vervelend, echter was het niet uitleveren van het beslag erg slordig, dat had niet mogen gebeuren. Desondanks hopen wij u in de toekomst wederom van dienst te kunnen zijn en wensen u veel plezier van uw douchedeur. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Snelle duidelijke afhandeling voor een goede prijs.
Beste Maarten, Bedankt voor uw prachtige beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Overzichtelijke site, alles te vinden oa gewicht. Bij afhalen klantvriendelijk en goed geholpen.
Beste René, Bedankt voor uw mooie review en lovende woorden! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Heel correct. Vlugge levering
Beste Lia, Bedankt voor uw schitterende review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Levering ok. Op tijd en juiste plek geleverd.
Beste Ad, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Gebruiksvriendelijke site, afspraken over levering netjes en optijd nagekomen.
Beste René, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Geen problemen met afhalen in Oosterhout, vriendelijke mensen. Ook goed advies, vooraf over het vervoeren van mijn tafelblad. piepschuim en karton dekens, dit was echte service ,ze hielpen met het inladen van mijn tafelblad ..... en ik kon veilig naar huis . 65 km rijden , mijn vrouw was erg tevreden, over de geslepen sierrand !!! met vriendelijke groeten Wim Vos
Beste Wim , Bedankt voor uw schitterende beoordeling en lovende woorden. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest en het qua transport allemaal goed is gegaan. Wij wensen u veel plezier van het tafelblad en zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Snelle levering en voldoet uitstekend
Beste H , Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Ik wilde het laten gaan, maar omdat ze een ook nog een HERINERRING sturen om die review in te vullen... hierbij; Bij de bestelling kortingscode vergeten in te vullen en dat scheelde een tientje. Ik had daarop een mail gestuurd of er niet ter compensatie een koker kit bij gelverd kon worden. Nooit meer iets van gehoord..
Beste Erik, Bedankt voor uw review. Zoals eerder telefonisch besproken zijn uw mails helaas niet bij ons aangekomen. Vandaar dat u van ons geen reactie had ontvangen. Anders hadden we uiteraard gekeken hoe we de misgelopen korting konden compenseren. Inmiddels hebben wij voor de misgelopen korting een credit opgemaakt en is het bedrag naar u terug overgemaakt. Wij hopen u in de toekomst wederom van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Zoals gevraagd - gekregen.
Beste Remko, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u vel plezier van uw spiegel en zijn u in de toekomst graag wederom van dienst Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Snelle afhandeling en snelle levering. Zeer tevreden.
Beste Andre, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Meerdere keren al glas gekocht en het gaat prima.
Beste Raymond, Bedankt voor uw mooie beoordeling en lovende woorden! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
U krijgt wat u besteld top service. Ik ben tevreden over mij. Bestelling. Gr
Beste Ahmed , Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
23 Fazantstraat
Oosterhout 4901 AZ