Bestelling uitstekend afgeleverd. Glasmaten klopten precies!
Beste Rijkent, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Prima levering en op de gewenste dag geleverd
Beste Hans, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
alles is netjes verlopen enkel spijtig dat de persoon die het glas brengt niet met twee zijn zodat de mens (vrouw) haar echtgenoot niet geen verlof hoeft te nemen om het glas binnen te brengen met de persoon die het brengt
Beste Patricia, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Om kostentechnische redenen zijn de bezorgers altijd alleen. Vooral als de bestellingen op de wagen relatief kleine afmetingen betreft welke gemakkelijk door 1 persoon gelost kunnen worden wordt het nogal prijzig als daarvoor 2 man op de wagen zit. We zijn blij dat alles met het lossen goed is gegaan en wensen u veel plezier van het tafelblad. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Accuraat
Beste Dianne, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Glazen waren netjes en op tijd geleverd, zoals gepland
Beste Garrick, Bedankt voor uw schitterende review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Bestelling was snel.mklkasr, bij afhalen keurig geholpen. Glas goed verpakt
Beste Marissa, Bedankt voor uw prachtige beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
De raam stond gewoon in voor portaal en met de harde wind had dit wel is fout kunnen lopen , maar uiteraard alles in orde
Beste Patrick, Bedankt voor uw beoordeling! Bij niet thuis schatten de bezorgers in of het veilig en verantwoord is om de bestelling bij het afleveradres weg te zetten. De betreffende bezorger heeft dit gedaan en heeft geconstateerd dat dit mogelijk was. Indien dit niet het geval was, was de ruit zeker niet geleverd. Dit om zoals u reeds aangeeft breuk te voorkomen. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Afspraak is afspraak en goede betalingsvoorwaardwn.
Beste Chris, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Qua bestelling en levering alles perfect gelopen. Heb vooraf vriendelijk, snel en deskundig advies gekregen. Levering gebeurde op het afgesproken uur. wat kan je meer wensen?
Beste Johan,, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is geweest. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Snel, netjes verpakt
Beste Franciscus, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Snelle levering van een prima product
Beste Peter, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Goed en deskundig geholpen!
Beste Ingrid, Bedankt voor uw schitterende beoordeling! Wij wensen u veel plezier van uw douchedeur en zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
mooi op de afgesproken dag geleverd te antwerpen
Beste Paul Marijnissen, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Prima van A tot Z
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Ruime sortering in niet alledaagse producten.
Beste Johan, Bedankt voor uw prachtige beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Goede uitvoering
Beste Bernard, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Spiegel op maat besteld, we zijn er blij mee! Helaas heb je tijdens het bestelproces weinig invloed op de levering, je moet maar afwachten, kan je echt niet kan je wel contact opnemen....het is de hele dag vrij plannen, een dag van tevoren krijg je een tijdzone, daarbinnen werd de spiegel keurig geleverd!
Beste Marleen, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Heb een glazen deur besteld, twee weken later is deze keurig op maat bezorgd, aan de telefoon kon ik nog aanvullende goede info en instructie krijgen. Nu hangt de deur. alles prima zoals het hoort. Super dank!
Beste heer / mevrouw Dijkstra, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is geweest. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst en wensen u veel plezier van uw pendeldeur. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Beste jo, Bedankt voor uw review! Wij hopen u in de toekomst wederom van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Glahandelonline.com
Pluspunten
Snelle levering. Goed product.
Pluspunten
Mooie spiegel. Netjes verpakt op de goede datum op kunnen halen. Fijn!
Pluspunten
Prima advies en behulpzaam!
Pluspunten
Duidelijke info, mooie prijzen, snelle levering
Pluspunten
Leveren wat ze beloven
VerbeterpuntenIk ben tevreden
Pluspunten
Prima levering, Prima kwaliteit
23 Fazantstraat
Oosterhout 4901 AZ