Beste heer / mevr., Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
Totaal geen opmerkingen alles verliep goed en netjes op tijd geleverd
Pluspunten
Snel geleverd, correct verpakt.
Beste Sonja, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
Goede communicatie. Snelle levering.
VerbeterpuntenAlles Was prima.
Beste Math, Bedankt voor uw schitterende review! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
Aanrader: prima ervaring, klantenservice denkt prettig mee.
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor uw prachtige beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
Het was heel fijn dat de bezorger aanbood de glazen platen omhoog te tillen. De bestelde producten voldeden aan de verwachtingen.
VerbeterpuntenHet is wel heel fijn als je het tijdstip van levering bekend is, of alleen al tussen … en … uur.
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Als het goed is wordt er 1 werkdag voor levering een sms verstuurd met een tijdsvak. Mogelijk dat er een onjuist nummer bij ons bekend was? Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
Ik had een glasplaat voor een klant besteld en zou deze eerst bij mezelf laten bezorgen. Later heb ik dit omgezet naar aflevering direct aan klant. Hier werd niet moeilijk over gedaan. Ook het contact en de afspraken verliep allemaal heel correct en vriendelijk.
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
De strips voor de glazen deur zijn hartstikke stug, de onderstrip kan ik helemaal niet gebruiken, ook veel te stug. voor mij dus een teleurstelling.
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Jammer dat u niet tevreden bent. Echter staat bij de strips het volgende vermeld: "Gemaakt van hard kunststof", dit duidt er dus op dat het materiaal stug is en u dit niet bijvb. kan buigen t.b.v. een gebogen deur. De strip(s) kunt u binnen 14dagen retourneren via het retourformulier op de website. Wij zijn u in de toekomst graag alsnog een keer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
Correcte afspraken over leveringstijden en een goede prijs. Ook een compliment voor de behulpzame chauffeur.
Beste Willem, Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat alles zo naar wens is verlopen. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor uw schitterende beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
snel en duidelijk
VerbeterpuntenGeen
Beste Bob, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Beste Theo, Bedankt voor uw prachtige beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
Snelle levering, goed product
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
Oordeel 2: Het pakketje is nu afgeleverd. Customer service verdient een pluim, want hebben keurig contact gehouden en het opgelost.
VerbeterpuntenMijn zending is nog niet aangekomen. Zelfs niet aangeboden. Terwijl de verzender zegt een briefje in de bus te hebben gedaan. We wachten af. Klantenservice zegt het op te lossen en dat vertrouwen geef ik hen vooralsnog.
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Zoals telefonisch besproken was er bij de transporteur e.e.a. niet helemaal goed gegaan. Dat men aangeeft dat er niemand aanwezig was, terwijl het afleveradres een bedrijf is, is natuurlijk heel vreemd. We zijn wij blij dat u contact met ons heeft opgenomen, zodat dit aan het licht kwam en de bestelling gisteren alsnog kon worden geleverd. We hebben inmiddels een klacht ingediend bij de transporteur. Desondanks hopen wij dat alles naar wens is opgelost en zijn wij u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Beste Rene, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
Top service !
Beste Che, Bedankt voor de prachtige beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
Glasplaat was perfect op maat gemaakt. Levering was uitstekend, bracht de plaat zelfs nog naar boven (drie trappen op).
VerbeterpuntenEen beetje vreemd dat er in de mail gezegd wordt dat de glasplaat niet naar boven gebracht wordt (appartementencomplex), terwijl dit wel gebeurde.
Beste S.J, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Normaliter is de levering inderdaad tot de eerste deur. Echter zijn de bezorgers vaak niet de moeilijkste en brengen de kleine afmetingen meestal wel naar boven. Het is meer dat grote deuren en wanden niet naar boven kunnen worden gebracht i.v.m. het breukrisico. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
Was in eerste instantie sceptisch met bestellen omdat dit de eerste grote aankoop zou worden via internet. Maar alle lof voor keurige opgave van prijs en levertijd. De bezorging was compleet op afgesproken leverdatum.
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor de schitterende beoordeling! Fijn dat alles naar wens is geweest. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
Mooie afgewerkte spiegels, keurig afgeleverd. Geen opmerkingen!!
Beste Ferhat, Bedankt voor de schitterende beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
Perfect afgeleverd conform afspraak
Beste Henry, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
Alles conform afspraak op tijd en gedegen transportgereed
Beste K, Bedankt voor de schitterende beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Pluspunten
Laagste prijs en een geweldige kwaliteit. Snel op maat gemaakt en fijn dat je het ook zelf kon ophalen. De spiegels zijn erg mooi afgewerkt en van een zeer goede kwaliteit. Een aanrader.
Beste Anil. Bedankt voor uw schitterende beoordeling! Wij zijn u in de toekomst graag wederom van dienst en wensen u veel plezier van de spiegels. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
23 Fazantstraat
Oosterhout 4901 AZ