Leveren snel volgens afspraak. Mijn spiegel was te groot (eigen fout berekening) en na email contact kreeg ik een goed voorstel opgestuurd om de spiegel aan te passen, denken goed mee en dat gebeurd weinig. Danl
Snelle levering en goed produkt
Besteld, goed gecommuniceerd over de verlaatte levering en goed bezorgd
Geleverd zoals besteld: prima!
We hebben een op maat gemaakte douchedeur besteld. Ziet er heel mooi uit en goede communicatie omtrent de levering.
Had vergeten iets in te vullen Werd die zelfde dag nog terug gebeld Had de juiste bestelling alde tweede dag erna SUPER
Van bevestiging tot leverancie en kwaliteit van de order was alles gewoon goed
Erg tevreden over het glazen tafelblad, voldoet helemaal aan mijn verwachting en ook over de de aflevering ben ik erg tevreden
Keurige producten voor een nette prijs
Goede en snelle service zoals ze zeggen.
Glas werd voor de deur geplaatst. Bezorger had blijkbaar te weinig geduld tot de deur werd geopend dus is vertrokken zonder het even naar binnen te dragen. Betaal je meer dan 30 euro voor. De verpakking waar je 7 euro extra voor betaald is gewoon een laagje noppenfolie en het glas werd bijzonder vies aangeleverd. Al met al niet een hele fijne ervaring aangezien we er ook nog eens ongeveer 2 weken op moesten wachten. Hardingsvignet nergens te bekennen overigens. We bestellen hier niet meer. Dit had gewoon netter gekund.
Hallo Steve / Stefano, De bezorgkosten zijn voor het bezorgen van uw bestelling tot aan de eerste deur en niet voor het naar binnen brengen. Dit staat duidelijk vermeld op de website. Daarnaast staat er ook duidelijk vermeld dat het verpakken van glas gebeurd in plastic noppenfolie en kunststof hoekbeschermers. Dit is trouwens optioneel en niet verplicht. De bezorgers bellen altijd meerdere malen aan. Als er niet wordt open gedaan wordt er nog geprobeerd om telefonisch contact te krijgen. Mocht dat niet baten is het de keuze of doorrijden en een andere keer terug komen (waar de meeste klanten niet op zitten te wachten) of kijken of de bestelling netjes achter gelaten kan worden. Gezien de niet al te grote afmetingen van het glas en de op het oog rustige wijk waar in u woonachtig bent is er voor dat laatste gekozen. Het glas dat u heeft besteld wordt volledig op maat gemaakt, hier zit vanzelfsprekend een levertijd op ( in dit geval 2 weken) wat ook op de site staat vermeld. Het glas wordt o.a. gesneden m.b.v. water en dergelijke machines zijn nu eenmaal niet altijd schoon (denk aan vet, olie etc). Daarnaast wordt glas m.b.v. zuigers over geladen op bokken en de wagens. Tevens staan de glasbokken tijdens het transport vanuit de fabriek doorgaans buiten op de vrachtwagens en als het glas bij de eindklant geleverd wordt staat een groot deel van het glas aan de buitenkant van de welbekende glaswagens. Als het buiten vochtig is of er valt regen / sneeuw wordt het glas altijd wat vies, daar ontkomen we helaas niet aan. Dit zijn allemaal niet de schoonste omstandigheden waardoor glas bij levering soms inderdaad wat "vies" kan zijn. Tot slot bestelt u een glasplaat gehard glas met afmetingen die zeer sterk duiden op het gebruik als een tafelblad. En u heeft 1 dag voordat u de bestelling heeft geplaatst met ons contact opgenomen met vragen over de rand- en hoekafwerkingen voor het tafelblad dat u van plan bent te gaan bestellen. Voor ons is het dan vrij duidelijk dat het glas dat u heeft besteld gebruikt gaat worden als tafelblad. Omdat een vignet in het zicht zit en bij tafelbladen niet fraai oogt is dat bij uw glasplaat achterwege gelaten. Met vriendelijke groet, Glashandelonline.com
Afdekplaat voor mij aquarium
Snel en makkelijk besteld, alles netjes en redelijk snel geleverd. Handig bestel portaal.
Na het bestellen de twee spiegels geleverd gekregen op de vermelde tijd en in de juiste kwaliteit.
Ik kreeg bij bestelling gelijk een verwachtte snelle leverdatum. De prijs was zeer concurrerend, en de website eenvoudig. Levering zelf is netjes en product naar verwachting.
Snelle en correcte levering en prima product. Ook een goede website met duidelijke handleiding voor het plaatsen van de strips.
Levering van het glas op een open auto in sneeuw en pekel, glas viel niet te controleren zo vies.
Zeer correct
Beste Fokko, Ik heb het even na gekeken, maar waarschijnlijk bent u abuis met een andere bedrijf. Wij hebben de door u bestelde douchestrips op 17-01-2024 rond 13:30u afgeleverd. Er is afgetekend met "werkplaats". Met vriendelijke groet, Glashandelonline.com
Original review
Geen want ik heb niets ontvangen
De strip voor de douchedeur was erg mooi. Prima geleverd volgens afspraak in een zeer stevige verpakking. Zeker een aanrader.
Mijn bestelling volgens mijn voorkeuren Is prima uitgevoerd ben er blij mee
Bestellen via de site is eenvoudig. Afhandeling door leverancier volgens de gemaakte afspraken. Keurig op tijd geleverd, correcte en vriendelijke chauffeur.
goeie site, goede transporteur van glasplaat, juiste maten ontvangen en prima prijs.
Zending goed ontvangen, glassnijder is wel bot
Hallo Peter, Vervelend dat de snijder bot is. Kunt u ons een mailtje sturen met een foto van het snijresultaat? Gelieve hierbij ook aangeven welke glassoort en dikte u probeert te snijden. Met vriendelijke groet, Glashandelonline.com
Deur geleverd volgens afspraak. Simpel te monteren. Past perfect!!
23 Fazantstraat
Oosterhout 4901 AZ