Snelle en persoonlijke service, zeer tevreden

Makkelijke website dus goed te vinden en snelle levering.

nvt

Vlotte en correcte levering

Correcte levering

eenvoudig, goed, snel en prijs verhouding

Heel erg tevreden over hoe mijn bestelling gegaan is. Duidelijke webshop, snelle levering, duidelijk communicatie, prijs.

....

Snel besteld op een overzichtelijke site.

Het is even wegwijs worden op de website, en zoeken wat er precies nodig is voor de toepassing. Bijvoorbeeld welke randafwerking voor een glazen plaat t.b.v. een tafel.

Prima wij zijn zeer te vreden .

Onze zwager had jullie aanbevolen als zeer goed , en ik moet zeggen perfect geleverd zoals afgesproken. ik kan het iedereen aanbevelen . Gr J M van Kooten.

Glasdeur komt onverpakt aan, onvoorstelbaar

Niet goed, zou er niet meer kopen

Uitstekend geholpen

Fijn geholpen en goed advies gekregen voor de juiste glasplaat

Glas was perfect!

De glazen platen die we hadden besteld kwamen op tijd aan, goed verpakt en zonder een kras erop. Prima service voor een redelijke prijs!

Onbuigzaam hard plastic

Het is ondoenlijk om als leek te kunnen beoordelen of een douchestrip de juiste curve heeft. Zacht plastic lost alles op. Nu moest ik de strip ergens in het midden breken. Het gevolg was dat de strip handelbaar werd maar tevens gevoelig voor schimmel omdat het water nu naar binnen kon en uiteindelijk schimmel zal veroorzaken. Voor mij is het niet logisch dat zij die er verstand van hebben niet op het idee van zacht plastic zijn gekomen

prima spiegel op maat

Wij hadden een bijzonder formaat spiegel nodig. Al snel kwam ik bij Glashandelonline terecht.

Snel en goed

Duidelijk overzicht om keuze te bepalen. Snelle en verzorgde levering.

Goed materiaal

Volgens beschrijving snel geleverd en goede onderdelen voor douche deur

Maatwerk glas geleverd volgens afspraak.

Snel!

Mijn bestelling was snel en juist geleverd!

Geweldig, snel, precies volgens afspraak.

Alles goed, wat mij betreft tot de volgende keer!

Het beloofde heb ik gedeetelijk ontvangen.

Voorbeeld douchestrips gevraagd maar kreeg er 6.in.plastic zakje zonder aanduiding hoe ze heten. Kan ze dus ook niet bestellen

Dit keer ronduit slecht

De Neuslat had een breuk in het hout die wij pas later ontdekten. Aangezien wij niet meer de tijd hadden om hem terug te sturen hebben wij het hout zelf gelijmd.

aflevering ging goed en netjes.

Geweldige service en spiegels exact wat wij wensten

Complimenten bovenal ook aan de bezorger (Renault 07) met zijn perfecte service en enorme vriendelijkheid. Dank! En de spiegels zijn prachtig, exacte maten en precies naar onze wens. We zijn heel tevreden en blij. Groet vanuit Westkapelle

Snel geleverd conform afspraken

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, zoals verwacht en geplaatst waar gevraagd.

Past precies

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Duidelijke site, overzichtelijk en goede beschrijvingen bij de onderdelen. Levering volgens afspraak binnen een paar dagen.

Totaal plaatje prima.

Totaal plaatje prima, in details niet altijd de snelste. Antwoorden op vragen vaak pas de volgende dag.

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ