Prima afgeleverd tijdens mijn afwezigheid.

Prima afgeleverd tijdens mijn afwezigheid.

Snel en goed geleverd

De bestelling werd snel geleverd, keurig verpakt en voldeed aan de verwachtingen.

De douche- en magneetstrips zijn zeer snel, netjes verpakt in een kartonnen koker en tegen een redelijke prijs geleverd.

Snel geleverd en goed op maat

Mijn bestelling werd netjes geleverd. Glas goed verpakt. Nu moet ik het alleen nog ff plaatsen

Prima service en vlotte levering voor een keurige prijs

Een ervaring naar wens

Goede prijs en alles was naar wens

Online vond ik hier de beste prijs. Levering duurde iets langer (week later) dan tijdens het bestellen vermeld stond, maar dat vond ik geen probleem. Denk er nu ook over om voor het dressoir gekleurd glas te bestellen.

mooi materiaal, goed verpakt, vlotte levering

één klein minpuntje: kleine aftekening van zaagblad op één van de profielen (lichte beschadiging)

alles prima geleverd

fijne chauffeur

Snel geleverd en keurige verpakking

Gewoon een goed gevoel en ik ga zeker nog een keer gebruik maken van dit bedrijf

mooie douchewand geleverd

Ik had gevraagd bij de bestelling om het in te pakken, ik dacht het zit in een stevig karton dat glas, maar het zat in bubbleplastic, wat ik ook kwetsbaar vind bij een levering

Mooie glasplaat

Goede levering en fijne communicatie

Makkelijk te bestellen via de site Top en snel geleverd

yop

helemaal top.

Erg goed en snel

Mooi product conform specificaties afgeleverd. Prijs kwaliteit erg goed

Prima gasleverancier!

Er werd op persoonlijke wijze goed meegedacht met het bestellen en verzenden van HR++ glas en glaslatten. En alles werd op de afgesproken dag prettig afgeleverd ontvangst van SMS. Ook mijn telefonische vraag over het plaatsen van het glas ( dunne ruit aan binnenzide) werd correct beantwoord

Klantvriendelijk

Snelle bezorging

eerste kennismaking waren helemaal top.

zeer correct en sn el afgewerkt. product laste precies . met dank. bocken gwg

Stipt, goede service, redelijk geprijsd

Duidelijke website. Daarin de order geplaatst met een vraag voor mijn specifieke situatie, waarop binnen een uur adequaat gereageerd werd. Stipte soepele levering, goed product, redelijk geprijsd.

Snelle levering, mooi product

Er wordt goed gecommuniceerd en het geleverde product is helemaal naar wens.

Prima levering prettige site

Afhandeling wat goed en de prijs ook. De eigen chauffeur was ook zeker een toppertje.

Bestelling verliep soepel en alles is snel geleverd! Top.

Goede kwaliteit perfecte prijs

Snel gevonden goede site en niet duur.

super tevreden

zou dit bedrijf aanraden