Snelle en correcte levering

Mooie producten, redelijke prijzen

Mooie producten, redelijke prijs en op tijd geleverd.

snel en correct geleverd

Via de website was het mogelijk om tot de goede keuze te komen. bestellen was eenvoudig, levering perfect.

Makkelijke website om te bestellen, direct via e-mail bevestiging ontvangen met afhaal afspraak. In één woord Goed.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Snel en makkelijk te bestellen. Prima prijs en snel geleverd

100%

goede partij

Makkelijk bestellen, snel en goed geleverd.

Zie boven

Super bedrijf

Top service zeer tevreden

Mooi profielen

Ik heb profielen besteld om een 8mm dikke glazen douchewand in te plaatsen. De profielen zijn mooi. Het werd snel geleverd.

Doen wat ze beloven

Communicatie is helder, levertijd van te voren bekend en levering conform afspraak. Helemaal goed dus.

Snelle en correcte levering

Douchedeurstrip besteld, snel in huis en geplaatst! Fijn dat alles weer netjes is.

Geleverd zoals afgesproken.

Er is gedaan wat er inde advertenties gezegd is. Okidoki

Beste prijs en snelle reactie

Voor mijn verbouwing had ik kleine gehard/ gelaagde glasplaatjes nodig. Bij deze aanbieder was het ten eerste mogelijk en daarnaast ook voor een nette prijs.

Snel, vriendelijk en vooral een onbeschadigde levering.

Vriendelijke leverancier, geleverd op het aangegeven tijdstip. Netjes en veilig verpakt.

Snelle levering, exacte afmetingen en uiterst mooi afgewerkt. Top!

Glasplaten zijn goed afgeleverd.

Netjes afgeleverd en vriendelijk behandeld. Voor mij zeer fijn.

prima materiaal, lastig bezorgen

Er kan niet zoveel mis met de rubbers die ik besteld had en die waren dan ook prima verpakt en prima in orde. Ingewikkelder was de, dan wel dure, bezorging. Alleen op werkdagen en kantoortijden en je kan daar niets aan sturen. Er wordt ook geen contact opgenomen als je er niet bent (van mij had het in de tuin gelegd mogen worden) en dan moet je zelf naar een distributiepunt of een snipperdag nemen.

Snel en goede kwaliteit

Alleen zie hebben zelf geen kraan om het glas zelfstandig lossen moet iemand bij zijn om tijdens lossen chauffeur helpen. voor de rest Top.

Prima produkt, prima levertijd en prima aflevering

Alleen wel erg grote doos voor aflevering. Beetje zonde

Gehard glas tegen de laagste prijs!

Ik heb diverse 6 mm gehard glazen platen besteld en werden vrij snel op afspraak geleverd, ik hoefde niet de hele dag thuis te blijven wachten totdat het geleverd was.

Vlotte levering

Heb via internet besteld en bij de klant laten bezorgen. Ze hebben het op een tafeltje gelegd waardoor de klant niet direct zag dat het er al was (ook geen briefje in de bus). Glas was heel en paste goed.

Prettig en snel geregeld

Alles volgens afspraak