Makkelijk op maat bestellen, vlotte levering, goede kwaliteit

Het bestellen ging eenvoudig door de gebruiksvriendelijk website, vlot geleverd, mooi afgewerkte glasplaten die goed verpakt waren.

Van begin tot einde prima

Na bestellen goed op de hoogte gehouden via mail. Vervolgens is bestelling correct en volgens afspraak gebracht.

Doen wat er op internet staat

Op de site staat de benodigde informatie en het is het product dat je ontvangt.

op afspraak en kwaliteit goed

Idem

Snelle levering, goed materiaal

Strips voor de douchedeur besteld. Deze kwamen razendsnel aan in stevige koker. Prima.

Makkelijk besteld, snel geleverd, goede kwaliteit en ben dus dik tevreden.

Bestelling snel geleverd

Na retour sturen werd mijn geld redelijk snel terug gestort alleen het bedrag van 13.50 euro voor het terug sturen was 13.50 euro wat erg veel was.

Snelle levering en goed product

Mooi en goed product. Levering zoals op website staat en goed op de hoogte gehouden.

Helder aanbod en snelle levering

snelle levering, goed product

Ik had een metalen strip nodig voor de keuken. Deze heb ik bij glashandelonline gezien. De levering gebeurde snel en het product is super. Dank.

Snel geregeld en geleverd.

De bestelling was snel geregeld en kreeg een mail met de dag dat het geleverd zou worden. Een dag voor levering kreeg ik een sms waarin stond tussen welke tijden het glas geleverd zou worden. Aangezien ik 15 glasplaten zou krijgen had ik een houten glasbok klaar gezet omdat ik er zelf op dat tijdstip niet was. Aangezien ik niet alle glasplaten meteen nodig had zag ik helaas pas later dat 1 van de achterste glasplaten een scheur in had en dus onbruikbaar is.

Heel goed verpakt en ongeschonden aangekomen. Ook de goede maat, het staat leuk. Ook goed advies gekregen na bellen. Als ik nog eens glas nodig heb ga ik weer hier.

Binnen no time mijn product op een keurige manier thuisbezorgd.

Binnen enkele dagen is mijn product bezorgd en kon het hele proces volgen.

Vlot geleverd, goed contact.

Prima!! Mooie nieuwe glasplaat voor de loungetafel. Snele reacties op vragen en perfect geleverd.

Keurig verpakt!

Goed en snel geleverd

Topkwaliteit snel in huis.

Perfect spul, snel en betaalbaar.

Alles op tijd en op de juiste maat

snel geleverd, goed product

snel geleverd, goed product (zwart als U profiel) Goed verpakt.

Perfect, prima procedure en prijs kwaliteit verhouding

Bestellen ging eenvoudig en snel, duidelijke website met goede uitleg. Weinig op aan te merken ik ben zeer tevreden.

Vlot en in orde

Bestellen en binnen korte tijd in huis. Gevraagde is eveneens ok.

Correcte levering. Prima!

Middels goede informatie op de website de profielen besteld. Producten zoals omschreven. Top geleverd in een goede verpakking.

Uitgevoerd zoals afgesproken

Juiste levering in perfect veilige en kwaliteitsbehoudende verpakking

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ