Goede kwaliteit en aflevering

Was gemakkelijk om on-line te bestellen, en prettig om te weten wanneer het glas geleverd wordt

prima product

zeer goed verpakt.

Snelle levering, aardige mensen en goed geholpen bij het kiezen van de juiste deur. materiaal wat geleverd is is degelijk en van goeie kwaliteit.

Prima geregeld

2x Hard-glas (was rookglas) voor een thee wagen keurig geleverd. Misschien wel iets te duur maar beter te duur als niet te krijgen.

Redelijk

Te Lange levertijd

uitstekend

mijn ervaring met glashandelonline.com was uitstekend gemakkelijk te bestellen, snelle levering, netjes afgeleverd vriendelijke bezorger. mvg anja van horen

Snelle levering en keurig verzorgd.

Superluxe

Voor de eerste keer met dit bedrijf in zee gegaan .goed verlopen op naar de volgende bestelling

Prachtige spiegel op maat

Voor onze inloopkast een spiegel op maat besteld. Mooi materiaal met mooie afgeronde hoekjes. Levering (zonder verpakking) ging ook perfect. Echt een aanrader!

Perfecte kwaliteit en prima service.

Een adres om te delen met vrienden en relaties.

Snel en netjes afgeleverd

Geleverd waar ik voor betaald heb

Keurige levering

Het glas was de helft goedkoper dan bij de plaatselijke glashandel. Prima allemaal.

Snelle, nette levering.

Goede prijs, snelle levering. Veel keuze in verschillende diktes glas. Helemaal top.

Snelle levering. Bestelling keurig verpakt.

Klasse!

Alles perfect. Produkt, bezorging.

Gewoon goede service, heldere website, goed materiaal

duidelijke website, zeer overzichtelijk en goede uitleg waar nodig. uitstekende service over de bezorging. Kwalitatief goede materialen.

Alles volgens afspraak geregeld

Prima, ik bestel er zeker de volgende keer weer

Zeer goed en duidelijke communicatie

Prijs van het geleverde is/was zeer redelijk. En afhandeling, levertijd en levering conform gemaakte afspraken.

Goed product, vaak gebeld

De klantenservice was altijd uiterst correct (vaak gebeld omdat iets niet duidelijk was, kleur en soort glas, wijzigingen afleverdatum) maar telkens vriendelijk te woord gestaan. We zijn enorm tevreden met onze glazen deur, ondanks dat matte kant aan de buitenkant zou zitten (zit nu aan de binnenkant van de badkamer). Misschien een tip om beter binnenkant/buitenkant te definiëren en de foto's een beetje aan te passen? (de deur is echt vele malen minder doorzichtig dan we dachten, gezien de foto...maar wel precies hetgeen wat telefonisch werd uitgelegd en we ook wensten!). En dat binnen buiten andersom was... bleek nu geen probleem: zelfs als de deur nat is door condens, dan nog is er voldoende privacy dus... we zijn erg blij.

perfect

Goede communicatie via mail, bij aflevering keurig van te voren gebeld hoe laat de chauffeur er is, netjes afgeleverd op de plek van bestemming, zeer vriendelijke medewerker. Top

Goede opvolging bestelling

Alleen jammer dat het langer duurde dan vermeld op de site maar verder perfect.

Gewoon goed gedaan

Gewoon goed gemaakt

Zeer goede beslissing

Goedenmorgen, ik heb zeer goede ervaring opgedaan, prettige omgang juiste uitleg en goed communicatie ,voor herhaling vatbaar. Met vriendelijk groet, H.Kuipers

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ