Helemaal goed, op tijd geleverd en alles keurig volgens afspraak.

Glas netjes afgeleverd

Goed product

Goed product, snel geleverd.

Bestelling voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Een tevreden klant. !

Kwaliteitsvol product, keurig en vlug geleverd, echt zoals het hoort !

Goede, redelijk snelle service

Bestelde glasplaat voor een tuintafel is in keurige staat en voor een redelijke prijs binnen twee weken afgeleverd en meteen in de tafel geplaatst.

Alles perfect

Je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling/levering. Geen beschadigingen, perfecte service! Aan te raden!

Professioneel, flexibel

Professioneel, flexibel

Goede service en supersnelle levering

Raamrubbers bestelt voor mijn schuiframen . Keurig in een koker verpakt en op tijd geleverd. Dit bedrijf raad ik aan .

Zeer prettig en vakkundig geholpen door Een zeer vriendelijke Jeroen.

Goed advies en fijn meegedacht bij ontwerpen van een dubbele douchedeur. Perfect en op tijd geleverd.

Glas prima, bezorging kan beter

Als je een tijdvak krijgt, daarvoor naar huis moet is dat ok. Maar als de transporteur dan het glas op de stoep zet tegen de gevel van je buren, zonder aan te bellen, dan zit je dus 4 uur te wachten om er dan achter te komen dat het glas al 2 uur beneden staat (ik woon in een open 'haags' portiek op de 1e). Dat het glas niet even tot de drempel wordt gebracht is tot daar aan toe, enkel glas van 20x150cm weegt niks. maar bel tenminste even aan om te zeggen dat het er staat. Nu was het te laat geworden om nog naar de klant te gaan en dus een hoop kostbare tijd verloren.

Slechte instructies

Geen gebruiksaanwijzing aanwezig. Gebeld voor verdere instructies. Die leken niet te werken.

perfecte communicatie en levering

Alles positief, verzend- en verpakkingskosten zijn wel aan hoge kant

Goed uitgesteld betalen via Klarna omslachtig en vervelend dat ik ook nog reclame mails krijg. op levering van glas geen commentaar is prima.

Mijn bestelling is keurig volgens afspraak geleverd.

Ik heb een prima ervaring met het bedrijf. Afspraken zijn nagekomen en de bestelling is netjes bezorgd.

Alles prima

Goed advies, alles gedaan zoals beloofd.

mooi op maat

mooi

Goede prijs en fantastische service

Alles netjes geleverd zoals besteld. Aan 1 vd 9 bestelde glasplaten zat een kleine beschadiging en hiervoor keurig een nieuwe ontvangen.

Ik ben goed geholpen

Snel klant contact, goed product

alles ok had geen haast .

Gewoon goed

Keurig op tijd de juiste spullen geleverd

Onze douchedeur weer als nieuw!

Hebben een vrij dure douchedeur, maar na verloop van tijd zijn de rubbers vergeeld.. Deze vervangen door op maat bestelde rubbers van glashandelonline! En de douchedeur is weer als nieuw!

Wat ik wilde werd snel en volgbaar geleverd

alles prima.

Alles klopte. Mooi glas, goed verpakt precies op maat.

Goede begeleiding in aanschaf glaswanden

Paar keer telefonisch contact gehad ivm aanschaf v glaswanden. Men denkt met je mee en geeft advies over inmeten-> afmetingen glaswanden. Met name Jeroen heeft me erg goed geholpen!

Prima service!

Snelle opvolging op vragen, prima geleverde kwaliteit glas!

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ