Makkelijk bestellen en snel gereed

Alleen bij ophalen duurt lang voordat er iemand te vinden is ca 20 minuten

Snel en goed

Klein bestellinkje, snel geleverd en op de aangegeven tijd. Dat laatste begint bizonder te worden, dus ik ben heel tevreden.

Gewoon goed en correct.

Gewoon goed en correct.

Goede levering

Glasplaat goed op maat en netjes verpakt

Too

Snel en goed geregeld

Simpel en goed

Zie titel

Ik vond de service goed

Bestelling is binnen levertijd en netjes geleverd.

Alles netjes geleverd en op tijd.

Gemakkelijke webshop

Zeer eenvoudig kunnen vinden wat wij nodig hadden. Glas werd keurig op de afgesproken dag geleverd. Door middel van een e-mail werd ik goed op de hoogte gehouden van onze bestelling. Top ervaring dus,

Zeer goed.

Keurig afgeleverd en voldoet helemaal aan verwachting

Redelijk

Mijn laatste bestelling zat er een schuurtje aan de zijkant van het glas, dat moet vanzelf niet kunnen als je nieuw besteld mazzel zag je het niet in het eind resultaat, en vindt de lange levertijd te lang duren,

Snel en keurig geleverd.

Afspraken worden nagekomen. Product (erg lang, geen postpakket) was degelijk verpakt en op tijd en vriendelijk afgeleverd.

Helemaal tevreden

Fijne Glas webwinkel

Fijne professionele webwinkel, snelle klantenservices en correcte levering. Glazendouchewand voldoet aan alle verwachtingen.

Nette levering; wel vrij lange levertijden

Glas wordt netjes op maat en afgewerkt geleverd. Wel is de levertijd vrij lang als je tijdens een project glas besteld.

Vlotte levering... Vriendelijk en behulpzame bezorger Top...

We moesten Een week op de levering wachten. Dat viel een beetje tegen. De levering daarentegen is prima en keurig verlopen. Vanwege de hoge leveringskosten zijn wij de bestelling zelf op komen halen, ook dat is prima verlopen. Compliment

Keurig verpakt en super snel geleverd. Precies de rubbers die ik zocht.

Prima geregeld, goede service, alleen de kosten van een klein glasplaatje (ongeveer 35 Euro) is best veel. Wel goed ingepakt.

Helemaal top

Alles perfect geregeld en kwaliteit top

Goed product en snelle levering

Prima product

vlotte service

snel en mooi verpakt geleverd.

Goeie webwinkel

Duidelijke site, zeer snelle levering en deftig materiaal tegen goede prijs. Enige minpuntje is soms wat wachten bij mailverkeer

Goede service.

Snel en makkelijk besteld . Op tijd geleverd.

Goed en betrouwbaar bedrijf

Duidelijke website, goed mogelijk om zonder hulp glas te bestellen. Snelle reactie, keurige meldingen vooraf op het aflever moment. Kan het bedrijf aanbevelen.

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ