Response from the business owner
Hallo W,
Jammer dat u ons deze review geeft en deze review niet naar waarheid invult, want zoals uitgebreid telefonisch besproken is het alternatieve blind spiegel-ophangsysteem dat we hebben geleverd prima te gebruiken i.c.m. de door u bestelde spiegels. Ongeacht of dit met magneten of drukknopen is, de wijze van montage altijd dat de drukknoppen of metalen plaatjes op de spiegel aangedrukt dienen te worden door de spiegels plat te leggen en tijdelijk (~15min) iets op de knoppen of magneten te plaatsen zodat de lijmlaag goed wordt aangedrukt. Dit laten we ook duidelijk op de instructievideo op onze website zien.
Zoals ook besproken is het geen enkel probleem om de ophangsystemen terug te sturen als u deze niet wilt gebruiken. Echter dient u vanzelfsprekend eerst de producten terug te sturen, zodat wij deze kunnen controleren voordat er een terugbetaling in gang wordt gezet. Het is een beetje vreemd om te eisen (en te dreigen met juridische stappen) dat wij u eerst het geld terug moeten storten en dat u daarna pas de onderdelen retourneert. Dat is niet hoe het retourneren van producten werkt. Niet bij ons, maar bij geen enkel bedrijf.
Desondanks wensen wij u veel plezier van uw spiegels,
Met vriendelijke groet,
Glashandelonline.com