Probleemloze aankoop

Drie hele grote 6mm dikke spiegels besteld en deze werden na een aantal weken keurig geleverd. Heel netjes verpakt en prachtige producten. Aan de randen erg mooi geslepen en geen onzuiverheden in de spiegels. Ik zou er zo weer winkelen.

mooi op tijd geleverd

zeer goed

Een goed bedrijf

De communicatie verliep goed en de levering was op de afgesproken datum.

Gemaakte afspraken over de levering zijn nagekomen

Ik heb in een eerdere mail mijn waardering uitgesproken. Kennelijk heeft u die niet gelezen. Daaraan kan ik nog toevoegen dat ik heel tevreden en blij ben met het geleverde produkt.

Bestelling komt goed en verzorgd binnen

Gemakkelijk te bestellen duidelijk overzicht

Makkelijk te bestellen en alles klopte. Goede prijs kwaliteit verhouding

Zie hierboven

Precies wat en hoe ik het wil!

Duidelijke website, goede, heldere communicatie. Mooi eindresultaat

Eenvoudig besteld en snel geleverd.

Handige en overzichtelijke tool op de site om snel een keuze te kunnen maken uit de verschillende opties. Simpele bestel- en betaalprocedure en een correcte communicatie en snelle levering.

Spiegel op maat

Spiegel perfect op de gewenste maat. Mooi afgewerkt en goed verpakt en veilig afgeleverd zoals afgesproken!

goede prijzen, flexibel en probeemloze levering

Doordat er bij de 'drielingstorm' een aantal ruiten aan gruzelementen was gewaaid, heb ik glas besteld bij Glashandelonline.com. De prijzen zijn echt okay (in vergelijking met andere webshops). duidelijke webshop, duidelijke bevestiging en keurige levering met toegerust materieel. kortom uitermate tevreden

Goede service duidelijke site

Zie boven

Goede prijs kwaliteit verhouding

Handige website, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Spiegel is mooi gesneden en komt overeen zoals afgebeeld op de website. *leveringskosten zijn relatief prijzig

Nergens anders kunnen vinden

Prima Snelle levering en nergens anders silicone matjes kunnen vinden voor onder douchewand

Snel en goed

Prijs, kwaliteit prima!

vlotte levering op de aangekondigde datum

plus: + het nodige is gemakkelijk in te leiden via de website + goeie communicatie via mail en sms ivm factuur + leverdatum en uur + correct geleverd op de vooropgestelde datum en uur + mogelijkheid om binnen de 24u een probleem te melden min: - leveringskosten zijn aan de hoge kant waardoor het voor een kleine bestelling in verhouding veel te duur uitvalt.

Vriendelijk, behulpzaam, levering en kwaliteit van het product prima.

snel

snel en corect

Correcte info en service.

Alle afspraken qua betaling, leveringstermijn, en opvolging van de status van de bestelling werden perfect nageleefd.

Snelle service, topproduct!

Snel besteld Op tijd geleverd Mijn douchecabine is weer als nieuw, het staat een stuk netter en het kostte me de kop niet.

Netjes op maat geleverd op de afgesproken datum

Goed werk afgeleverd.

Duidelijk in alles voorafgaand aan de levering, keurig op afgesproken tijdstip geleverd en ook nog eens geholpen bij het naar boven brengen. Top!

Positieve ervaring

Goede kwaliteit, snelle levering, duidelijk in communicatie

Ben erg tevreden over de glasplaat die ik besteld heb. Het werd geleverd op de dag die bij bestelling aangegeven was en de communicatie rondom de bestelling verliep prima!

Snel geleverd conform specificaties voor een scherpe prijs.

Snel geleverd conform specificaties voor een scherpe prijs.

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ