Snel geleverd vriendelijke chauffeur goed product goed verpakt.

super bedrijf

Bestelling gedaan bij Glashandelonline.com. Snel en duidelijk is hun online bestel mogelijkheid. Snel een bevestiging met de maatvoering e.d.. Grote voordeel voor mij was dat ik de bestelling nog kon aanpassen binnen 24 uur. Ik had namelijk een foutje gemaakt. Meteen gebeld en gemaild om vast te leggen. Daarna weer een bevestiging ontvangen met de juiste maten. Keurig op tijd volgens afspraak geleverd. Als je het mij vraagt is dit bedrijf een aanrader!

Top geleverd

Uitstekend top geleverd

Super service

Nameten meedenken, om zeker te zijn dat t goed gaat ! top

zeer goed;

tijdens bestelling nog wijzigingen mogelijk

een referentie in online verkoop

Snel, correct en voordelig. Kortom, alles naar wens.

Top product

Goed en aan verwachtingen voldaan

Dit bedrijf beveel ik iedereen aan.

Goed en snelle levering . En de spiegel is top Alleen maar lof voor dit bedrijf . Beveel het iedereen aan .

Snelle levering en top verpakt

U profielen besteld, volgende dag in huis en in een stevige koker aangeleverd

Volgens afspraak geleverd. In prima staat. Redelijk geprijsd.

Prima tijdige levering, service en kwaliteit.

Prima product, probleemloos geleverd!

Prijs kwaliteitverhouding prima. Website makkelijk in gebruik.

Goed geinformeerd netjes op tijd geleverd

Goede ervaring met stukje maatwerk veiligheidsglas

Had speciaal stukje veiligheidsglas nodig met twee verschillende schuine kanten aan een zijde voor een ACD tuinkas. Was een profiel die niet in standaard assortiment zit van glashandelonline. Glas nauwkeurig op maat geleverd en tegen zeer redelijke (meer)prijs

Ik vind heel goede service

Goed behandeld goede service

Perfect!

Degelijk verpakt, snelle levering. Top!

Alles volgens afspraak!

Alles volgens afspraak

Prima site waarbij het product precies wordt weergegeven.

Juiste product gevonden én prima geleverd!

Glazen planchet besteld, werd goed ingepakt geleverd op de afgesproken termijn

Vriendelijke en efficiënte service. Perfect product.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Communicatie was zeer goed. Mijn enige opmerking zou zijn dat het erg handig zou zijn om in het bestelproces te kunnen registreren als bedrijf (BTW neutraal)

Mooie strips

Pastperfect

Makkelijk te bestellen en zeer snel in huis en degelijk verpakt

Aandachtspunt voor informatie op website

Service en kwaliteit zijn o.k. Verbeterpunt voor website, mogelijkheid om aan te geven (niet alleen bij opmerkingen) of de glasplaat goed verpakt moet worden voor bijv. verder vervoer. Heb glasplaat voor posterframe op mijn werk laten bezorgen omdat ik daar het meest ben, echter glasplaat werd ''kaal'' aangeleverd. Ik was in de veronderstelling dat het ''logisch'' zou zijn als er een beschermende verpakking om heen zat dus voor de duidelijkheid van levering zou dit welkom zijn om het vantevoren te weten. Volgens de chauffeur was verpakken geen probleem als ze het weten.

Perfect, het was netjes en op de aangegeven tijd afgeleverd.

Ik zou nog willen bedanken voor de goede zorgen.

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ