Response from the business owner
Beste Alex,
Bedankt voor uw bericht en feedback!
Een leverdatum kunnen wij inderdaad pas geven als de order is ingelegd bij de fabriek. Dit kan pas na de betaling omdat alles bij ons op maat wordt gemaakt. Zoals u aangeeft kunt u inderdaad op de site de levertijden bij benadering terugvinden en staat er ook duidelijk bij dat met feestdagen de levertijden uit kunnen lopen. De levertijd voor gehard glas is onder normale omstandigheden ongeveer 2 werkweken.
Wij zien ook dat wij een offerte voor u hebben opgemaakt na uw aanvraag en dat u op 14 december akkoord bent gegaan en er meteen een order is aangemaakt en de betaling is verwerkt. Op deze datum was levering voor kerst al niet meer haalbaar uitgaande van twee weken. Op 16 december hebben wij u de leverdatum gemaild en hebben van u geen reactie gekregen hierop. U was uiteraard vrij om de bestelling te annuleren.
Wij vinden het vervelend dat het niet is gelopen zoals u had verwacht, onze excuses hiervoor!
Maar uiteraard toch fijn om te horen dat u over de prijs, de levering zelf en het glas tevreden bent!
Wij hopen u in de toekomst nog van dienst te mogen zijn!
Met vriendelijk groet,
Team Glashandelonline.com