keurig geleverd

Perfect geregeld, netjes volgens afspraak. En controle bij aflevering door chauffeur. Goede prijs Dus een aanrader.

Zeer goede comunucatie

Positief vlotte levering goede kwaliteit

Professioneel en snelle service

Voor een kast was ik opzoek naar een bedrijf welke gehard glas op maat verkoopt. Omdat ik niet precies wist wat ik het beste kon bestellen (dikte en afwerking) en er ook nog speciale wensen waren zoals uitsparingen, heb ik meerdere keren per mail contact gehad met de klantenservice. Er werd altijd snel gereageerd met goed advies. De uiteindelijke bestelling is ook vlekkeloos verlopen en het product was ook precies naar verwachting.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit netjes afgewerkt .en goed verpakt

Duidelijke informatie en goed product

Een strip besteld voor mijn douchedeur. Erg blij met het product. Duidelijke informatie op de website. De levering duurde wel wat langer maar dat is in deze tijd ook wel begrijpelijk

Helder en voordelig

Snel antwoord op mails. Goed advies van de klantenservice. Groot aanbod. Relatief snelle levertijd

Relatief Snel, goede response op vragen en adequate oplossing

Netjes de korting achteraf verrekend, en gezien de feestdagen een snelle response toch nog. Kwaliteit prima in orde. Keurige bezorging.

zeer tevreden

duidelijke website!!

xxx

xxx

Alles naar behoren geleverd.

Eerlijk en oprecht

Geven duidelijk aan wanneer de bestelling komt geen loze beloftes. Komen afspraak na. Keurige levering vriendelijke bezorger

Fijne bestel- en bezorgservice

Fijne bestel- en bezorgservice. Wel een langere levertijd vanwege de feestdagen.

Super levering

Top levering, snel en goedkoop

geweldig

Ik heb een glazen deur gekocht. Eenvoudige meetinstructies, snelle levering, zeer lage prijs vergeleken met anderen en een topproduct geleverd gekregen dat eenvoudig te assembleren en af te hangen was. Ik had dit eerder moeten weten. Van harte aanbevolen!

vlotte en correcte levering

product was goed te vinden op de website, goede prijs en vlotte levering

Prima, duidelijke info en alles volgens afspraak

Gewoon Top

Super nette en snelle levering

Ik heb voor onze douchecabine nieuwe rubbers besteld. Deze zijn van zeer goed kwaliteit. Ze waren tevens snel geleverd. Kortom een aanrader.

Goed en makkelijk contact

Prima spullen, duidelijk in uitleg op site en via telefoon

prima, duidelijk en goede communicatie t.a.v. leverdatum

Goed adres voor maatwerk glas

Spullen prima, levering duurde iets te lang naar mijn zin. Ik gooi het maar op de feestdagen

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ