Snelle serivice

Handig op internet besteld en binnen een paar weken netjes thuis afgeleverd

Levering snel en op afgesproken tijd.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Prima communicatie

Volgens afspraak geleverd, zonder beschadigingen en duidelijk communicatie

Prima prijs en leverings voorwaarden

Snelle levering en prachtig materiaal.

Snel en goed geregeld

Precies wat ik wilde.

Bestellen van wat ik zocht ging makkelijk. Duidelijke communicatie. Bestelling werd keurig op juiste dag en tijdstip geleverd.

Goede en duidelijke info vooraf en super snelle levering.

Goede prijs, snelle levering.

gemakkelijk bestellen

Snel geleverd!

Duidelijke website snelle service

Gewoon Goed !!!

Op tijd bezorgd Binnen inleveren

glashelder verhaal

Als totale leek vond ik alle informatie en inmeetinstructies op de duidelijke website. Is het echt zo makkelijk en goedkoop? Bij een eerdere ruitbreuk heb ik alles aan een glaszetter overgelaten, top geregeld door de vakman, maar nu wilde ik het zelf doen. Glasblokjes, band, kit; alles zeer voordelig, goed beschreven en de ruiten zelf binnen drie weken klaar. Super beleving!

Perfecte behandeling

Makkelijk bestellen en goed geleverd!

Goed product, aan scherpe prijs, snel geleverd

Alles perfect gelopen

correct

op tijd geleverd en wat ik besteld heb klopte ook

Vlot geleverd en goed verpakt

De strips onder de douchedeuren passen prima, Nadat de oude strips verwijderd waren en de deuren onderkant schoongemaakt, was het een kwestie van op maat maken en er onder plaatsen. De strips met ronde zachte onderkant, een prima waterafscheiding van de douche gedeelte.

Juiste douche profielen

en uitstekend verpakt

snelle levering, goed verpakt

Prima ervaring met glashandelonline. Ze hadden wat ik zocht en het product werd goed verpakt en snel bezorgd.

Correct en snel

Duidelijke omschrijving, correct en snel geleverd. Heel tevreden over het resultaat!

Prima product duurde iets langer dan verwacht.

Mooi product, komt overeen met beschrijving. Levering duurde echter langer dan verwacht; enkele weken ipv enkele dagen.

Geleverd zoals afgesproken

Onderdeel kwam exact op de afgesproken datum, communicatie was heel netjes

Snel klaar

Fijn dat je het kan ophalen. Ik vind de bezorgkosten namelijk belachelijk duur. Wel was het snel klaar en zag het er top uit.

Matig

Door misverstanden mbt rekeningnummer etc heeft het bestellen vertraging en ergernis gegeven!

Goed geregeld

Op zoek naar een specifiek stripje voor onze douchedeur. Duidelijke Website met een goede uitleg. Binnen 2 dagen geleverd. Glashandelonline.com is dus meer dan alleen een glashandel.

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ