Gewoon goed

Goed en op tijd geleverd

Prima product goede service

Ik bestelde een seurstrip voor een glazen deur. Dit ging super eenvoudig. Netjes bevestigingmail. Kreeg SMS met de precieze datum en tijd. Snelle levering en keurig verpakt. Kortom goede ervaring.

Prima en snelle service , kortom, helemaal goed.

Prima en snelle service, kortom helemaal goed.

Gemakkelijk bestellen, zelf afhalen is mogelijk.

Alles volgens afspraak geregeld. Snelle levering.

DE bestelling is goed

mijn ervaring is goed

Geen problemen; snelle afwikkeling

Top!!!

Goeie service. Netjes afgeleverd en platen perfect op maat

Ok voor wat de snelle en goed verpakte waar. Maar niet goedkoop.

Super service en zeer corecte levering

Levering precies zoals afgesproken en de chaufeur was super behulpzaam

Doen wat ze beloven.

Glasplaat geleverd op de afgesproken datum. Glas was gemaakt zoals gevraagd. Prima in orde dus.

Vlotte opvolging, levering en correcte afmetingen.

Leveren zoals het hoort

Ik heb glas in een bepaalde maat besteld en het ook zo gekregen. Er zou wat meer keus mogen zijn in profielen en rubbers. Deze heb ik op twee andere sites kunnen bestellen

Snelle, goed verpakte levering

Heel erg tevreden

Glas besteld en netjes op tijd volgens afspraak geleverd

Vlotte,vriendelijke communicatie en service, met een mooi product. Bedankt

Prima communicatie en afhandeling bestelling!

Prima communicatie en afhandeling bestelling!

Heel positief

alleen als het iets sneller kan, en de mogelijkheid hebben om de oude glas mee te nemen, zal zeken verschil maken .

Goed snel en betaalbaar

Glasplaatje gehard besteld. Na twee weken opgehaald, plaatje was perfect afgewerkt en medewerkers was zeer behulpzaam.

Helemaal top

Enkel de beschrijven van afhalen kan beter , de plaatsnamen die komen ook in Belgie voor , waardoor de verwarring Maar de website is heel duidelijk en overzichtelijk , en correcte levering en leveringsdatum

Prima deur voor een goede prijs

Mooie deur, precies op maat. Alleen het ophangen was een dingetje. Je moet er echt met zijn tweeën voor zijn en een gebruiksaanwijzing hebben we niet kunnen vinden. Maar het resultaat mag er zijn!

Wat een service!

Bezorgd op de afgesproken datum en tijd. Prima kwaliteit en zorgvuldig bezorgd met veiligheidsblokjes tussen iedere plaat. De chauffeur was heel vriendelijk.

Prachtig

Ik heb een confrontatie spiegel gekocht en die is geweldig. Hij werd keurig bezorgd. Helaas in vakantietijd waardoor ik wat langer geduld moest hebben. Maar verder is alles goed geregeld en ik ben er blij mee.

23 Fazantstraat

Oosterhout 4901 AZ