Laden reviews...
228 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en betrouwbare service. Het bestelproces is eenvoudig en producten komen goed verpakt aan. Een paar meldingen gaan over langere leveringen, maar het algemene beeld is positief. De ervaring met het assortiment is overwegend positief en de prijs-kwaliteit wordt gewaardeerd.
Snelle en nette levering, en precies zoals beschreven
22 April 2026
Lilian
Heerenveen
Het is een kwetsbaar product en is zeer netjes verpakt
Arnold
Hellevoetsluis
Snelle afhandeling en een complement voor de werknemers die de ruit kwamen plaatsen.
Door
Panningen
Goede prijs, snelle levering
Roel Welvering
Haarlem
Een half ronde spiegel op maat besteld. Ik kreeg na mijn bestelling netjes een tekening en een verwachte levertijd. En uiteindelijk kreeg ik hem netjes op de geplande datum geleverd. Zeer tevreden.
16 April 2026
Sven Vogel
Ridderkerk
Ik heb het goed kunnen bestellen. Mede dankzij de telefonische hulp. Erg blij mee. Groet Sebastiaan
15 April 2026
Sebastiaan
Dedemsvaart
15 April 2026
Aad
Zevenaar
Duidelijke omschrijving bij de strips voor de glazen douchewand, waardoor je het juiste product de volgende dag in huis hebt. Heel tevreden.
7 April 2026
Marloes
Bergschenhoek
Gevonden wat ik nodig had, goede service.
Tinie
Venray
Precies zoals ik had opgegeven!
Patrick
Alkmaar
Volgens afspraak geleverd Vriendelijke bezorger
Joyce van der Hoeven
Rotterdam
Goed materiaal, netjes bezorgd.
Hoi
Nijmegen
Het bestellen is simpel. Top-producten tegen een prima prijs op de afgesproken datum bezorgd.
Hans
Groningen
Goede levering, met de bezorger op een goede plek gezet. Enige minpuntje; was betaald voor het glas in te laten pakken, maar was alleen voorzien van plakkertjes. Niet beschermd. Beetje jammer.
Ivo
Kwintsheul
Wij bestelden een spiegel met facetrand, voor levering in onze badkamer, in één woord: geweldig ! we zijn er erg blij mee, netjes en correct geleverd, dankzij glashandelonline!
Felicia
Middelburg
Prima service, goed geregeld en accuraat bevestigd grote klasse !!
J.van den Burg
Sint Pancras
alles vlot afgehandeld
rob vogel
ROTTERDAM
Snelle levering van perfect product. Zeer goed verpakt en track and trace top
Peter
Roden
Positieve ervaring , keurig verpakt geleverd , veel keus , snel geleverd
Jaap
Apeldoorn
het glas werd geleverd op de afgesproken datum en zag er top uit!
Mauricio
Den Haag
Zeer snelle, correcte levering.
24 March 2026
Wilma
Boekel
Mijn vragen werden snel beantwoord.
24 March 2026
Rinus
Wemeldinge
Snel geleverd, goed verpakt
23 March 2026
Jacqueline
RIDDERKERK
Correcte en snelle afhandeling. Ook maatwerk met korte levertijden. Servicegerichte aflevering, aanrader!
20 March 2026
Dick
Breda
Keurig vlgs afspraak geleverd
20 March 2026
Jo
Limbricht
Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen.
Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten.
Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]
Fazantstraat 23