Betrouwbaar en snel in service.

Goede prijs en prima materiaal. Zit het even tegen doen ze ook niet moeilijk. Uitstekende ervaringen met dit bedrijf.

Perfect verlopen.

Goede prijs. Zeer snelle levering. Stevig verpakt.

Afmeting glas plaat klopt exact. Snelle levering.

Heldere communicatie omtrent levering. Goede service

Ik heb een tafelblad op maat besteld. Binnen een week is het geleverd. Goede en snelle service. Berichtgeving over levering vond ik fijn en duidelijk.

Snelle levering goed verpakt

zeer goed

Cijfer 10 zegt genoeg!

Zéér goede communicatie

Bestelling Keurig verpakt volgens afspraak ontvangen

Bestelling keurig volgens afspraak geleverd

Prachtig mooi werk

Hele goede service. En prachtig mooi glaswerk

Alles mooi geslepen en zoals verwacht perfect

Mooi ingepakt afgeleverd behalve de hele grote spiegels wat ik niet slim vind. Want de hoekjes zijn toch kwetsbaar. Dus plastic hoekjes op de hoeken zou ik aanbevelen . Voor de rest top !

Niet verder zoeken, gewoon bestellen

Eenvoudige bestelprocedure op de site. Perfecte prijs/kwaliteit. Super levering, netjes, goed verpakt. Ik zou niet weten wat er verbeterd zou moeten worden. Houden zo!

Super levering en kwaliteit!!!

Snelle levering en een gezellige chauffeur!! Helpt graag even mee om de spullen op zn plek te krijgen!!

binnen 2 dagen Top

Alles klopte, bestelling, bevestiging, en aankondiging om af te halen

Snelle handeling

Te vreden

Ben zeer tevreden. Ondanks dat we te laat kwamen als nog geholpen.

Mooie spullen

Prima communicatie en advies. Goede hulp "op afstand" voor de montage.

Snel en volgens afspraak geholpen

Goed zo als het hoort

Snelle levering, goede producten

Twee douchestrips besteld, werden snel en netjes geleverd, producten waren zoals beschreven.

Goed en snel geleverd

Heb 2 spiegels besteld. Waren op maat ziet er mooi uit en waren er snel.

Op de site is makkelijk te navigeren. Ik had het product snel gevonden en de verschillende maten zijn duidelijk aangegeven. De strips zijn keurig in een koker verpakt. De vervoerder heeft het pakket netjes afgeleverd. Heb alleen nog geen tijd gehad om het uit te pakken en te passen. Al met al een prima ervaring met deze webshop.

Duidelijke website

Website duidelijk en service goed Snelle levering

Snelle levering, precies zoals de beschrijving, helemaal top!

Netjes en correct geleverd.

Glasplaat besteld en exact op maat. Prima.

Scherpe priizen en snel geleverd!

Scherpe prijzen en snel geleverd!

Handige site en goede kwaliteit

Wat ik zocht vond ik bij glashandelonline. Website handig, bezorging goed op gemelde tijd en jawel wat ik bestelde ook van goede kwaliteit

Goeie en snelle levering

Product volgens beschrijving en snel geleverd

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]