gewoon goed geregeld en niet duur

Prima organisatie. Bestelling vlot en goed afgeleverd

Alles prima geregeld

very satisfied

I had more than 4 offers but I found Glashandelonline.com much cheaper and good delivery time, they deliver my order on-time, very satisfied

Douchedeur strip snel geleverd en degelijk verpakt

Glas besteld en netjes en snel geleverd

Gehard glas besteld. Alles netjes geleverd en goed gecommuniceerd over de leverdatum.

Goede kwaliteit, goede service !

Goede kwaliteit, goede service !

Keurig op de afgesproken datum geleverd.

Goed glas, alles volgens afspraak gegaan!

Gewoon goed!

Een goede ervaring

Snel goed en betrouwbaar

Het glas voor onze salontafel paste precies en ziet er netjes en goed afgewerkt uit.

prima artikel en levering

zie boven

bestelling strip douche deur

Ik bestelde een strip voor een douche deur. En die werd snel geleverd. Tevreden klant .

Snel en goed

Snel en goede kwaliteit.

SUPER !!

Beter dan verwacht, heel mooi afgewerkt. Ook vriendelijke chauffeur.

Betrouwbaar en snel in service.

Goede prijs en prima materiaal. Zit het even tegen doen ze ook niet moeilijk. Uitstekende ervaringen met dit bedrijf.

Perfect verlopen.

Goede prijs. Zeer snelle levering. Stevig verpakt.

Afmeting glas plaat klopt exact. Snelle levering.

Heldere communicatie omtrent levering. Goede service

Ik heb een tafelblad op maat besteld. Binnen een week is het geleverd. Goede en snelle service. Berichtgeving over levering vond ik fijn en duidelijk.

Snelle levering goed verpakt

zeer goed

Cijfer 10 zegt genoeg!

Zéér goede communicatie

Bestelling Keurig verpakt volgens afspraak ontvangen

Bestelling keurig volgens afspraak geleverd

Prachtig mooi werk

Hele goede service. En prachtig mooi glaswerk

Alles mooi geslepen en zoals verwacht perfect

Mooi ingepakt afgeleverd behalve de hele grote spiegels wat ik niet slim vind. Want de hoekjes zijn toch kwetsbaar. Dus plastic hoekjes op de hoeken zou ik aanbevelen . Voor de rest top !

Niet verder zoeken, gewoon bestellen

Eenvoudige bestelprocedure op de site. Perfecte prijs/kwaliteit. Super levering, netjes, goed verpakt. Ik zou niet weten wat er verbeterd zou moeten worden. Houden zo!

Super levering en kwaliteit!!!

Snelle levering en een gezellige chauffeur!! Helpt graag even mee om de spullen op zn plek te krijgen!!

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]