Alles is goed gegaan

Goede ervaring

snelle levering, juiste bestelling

duidelijke website, snelle levering

Mooi ,spijtig van kleine glaslaagje afgebroken op hoek.

Vastgesteld dat er een klein glassplinter op de rechter beneden hoek was afgebroken. Voor de rest was de deur mooi afgewerkt. Moest de deur ingepakt zijn was dit niet gebeurd. Bij de levering heb ik dit niet vastgesteld, Bij de plaatsing wel.

Aan te bevelen bij anderen

Geweldig geholpen, goed advies, fijne betalingsregeling via karna oftewel na levering betalen zonder aanbetaling. Levering volgens afspraak, top.

snelle en goede levering gevraagde artikel

Vlotte en voordelige levering

Ik had in no-time de door mij bestelde spiegel, keurig met facet rand.

Super geregeld

alles prima in orde en zeer snelle service!

aanrader

Heel goede levering!!

Top gewoon goed

Top gewoon goed zoals het hoort. Afhalen bij afhaalpunt is heel goed. Het was even zoeken naar de juiste glasplaat maar toch gevonden. Goede en snelle services bij vragen. Nog een tip. Graag had ik een duidelijke bevestiging ontvangen dat de plaat daadwerkelijk op de afhaal locatie was afgeleverd. Hij was er keurig op tijd zoals was aangeven. Maar bevestiging was prettig geweest.

Goede en snelle service

Goede en snelle service alleen jammer dat de bezorg dienst zeer slecht was.

Prima en correct uitgevoerd

Dik tevreden

Zeer snelle levering. Leuke en goed behulpzame chauffeur. Zeer tevreden.

Meedenkende goed georganiseerde glashandel

Een glasplaat op onze eetkamertafel dreigde te dun te worden besteld door ons. Wij kregen advies alvorens de bestelling aan te nemen om bij de lange lengte een dikkere glasplaat te bestellen. Dat geeft vertrouwen. Als de bezorger dan de zeer lange plaat ook nog binnenshuis op tafel wil leggen (waarbij werd aangegeven dat het risico bij mij lag) is dat helemaal af. Ik kan deze firma van harte aanbevelen.

Uitstekend!

Snelle levering en goed verpakt. Zeer mooie spiegel en makkelijk te bevestigen met bijgeleverde pluggen en schroeven. Door het aluminium frame en de verlichting aan de achterzijde lijkt het of de spiegel zweeft. Mooie verlichte aan en uitknop midden onderaan de spiegel zodat je in het duister deze kunt zien en bedienen. Deze knop heeft ook een dim functie en die werkt perfect. De twee verlichte balken aan weerszijden geven de spiegel net dat extra's wat betreft de uitstraling. En de spiegel beslaat niet meer aangezien het centrale gedeelte verwarmd is. Al met al zijn we zeer tevreden met deze spiegel en hebben er veel plezier van. Een echte aanrader wat betreft kwaliteit en prijs!

Snelle en correcte levering van het gevraagde artikel.

artikel was duidelijk omschreven adv foto met afmetingen

Goed, snel en prijs gunstig

Bestellen gaat makkelijk via duidelijke site, levering gaat snel met zeer beleefde chauffeur

Correct en snel

Makkelijk online te vinden en snel binnen

Goede ervaring

Bestelde product ontvangen. Goede service.

prima service!

het enige wat jammer is dat je niet kan aangeven dat je niet thuis gaat zijn op de dag van levering. Het zou handiger zijn (voor beide partijen) als je al gelijk kan invoeren dat je het liever op een afhaalpunt wil ophalen.

Gewoon goed !

Gewoon goed !

Goed produkt snel geleverf

Alles zoals het hoort

Komt afspraken na

Goed en snel geholpen

Klantgerichtheid: top!

Bediening: vriendelijk en hulpvaardig. Duidelijke website Vlotte levering.

Snel geregeld

Besteld en product voldoet aan verwachting

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]