goed goed verpakt

goed goed verpakt

Betrouwbaar

Conform afspraken geleverd

Prachtige glasplaat.

Prachtige glasplaat, snel geleverd, mooie prijs

Zoeken vinden bestellen betalen leveren in een woord goed

Ik was op zoek naar een nieuw sluitprofiel voor mijn douchedeur en heb deze gevonden. Tussen bestellen en ontvangen zat nog geen week. Duidelijke omschrijving op de site.

Nette levering

Product was zoals verwacht en netjes verpakt.

Alles dik in orde!

Van begin tot einde alles in orde!

Prima levering

De levering is prima verlopen. Wel aandacht voor diegenen die huppe douchewanden hebben en de rubbers willen vervangen: huppe heeft schijnbaar iets andere maatvoering rondom de deur. Hierdoor klemde mijn nieuwe rubbers zo hard dat ik alsnog originele van huppe heb moeten bestellen... Maar daar kan de glashandel niks aan doen, dus vandaar toch een positieve reactie.

Snelle en goede levering

Een goed adres voor kwaliteit

Goedkoop

Perfecte website, lage prijs en netjes door speciaal vervoer geleverd. En daar hou ik van.

Het product was precies wat ik nodig had.

Prima, zoals je van een webwinkel mag verwachten. Een 2e bestelling waarbij iets mis was gegaan met een dubbele betaling was door dit bedrijf correct geconstateerd en hersteld ondanks dat de fout niet bij hun lag!

Efficacité et rapidité

C'est la première fois que j'ai commandé qch sur ce site et je suis très satisfaite par la qualité, l'efficacité et la rapidité de livraison.

Klantvriendelijk en servicegericht.

Prima service, denken goed mee en leveren netjes af. Een echte aanrader.

Alleen jammer dat de glasplaten geen kartonnetje rond de hoeken hadden. Wel zo makkelijk met neerzetten en aannemen

Alles op maat en volgens afspraak

Idem

Heldere afspraken, op tijd geleverd, prima product!

Voor herhaling vatbaar.

TOP

Keurig op tijd de juiste glasplaat geleverd gekregen, van de verwachte kwaliteit.

perfecte service en kwaliteit

werd keurig op tijd en netjes bezorgt. Product is prima in orde. Vriendelijke bezorger.

afspraken prima nagekomen

extra korting ontvangen tijdens kerst periode!

Bestelling geheel naar wens en op korte termijn

Bestelling geheel naar wens en op korte termijn geleverd.

Snel en vlot geleverd

Geleverd binnen de afgesproken termijn. Net geen 5 sterren aangezien het verpakkingsmateriaal beter kon, zeker omdat hier een meerprijs voor betaald werd. Voor de rest opnieuw een zeer goede ervaring!

Snelle levering en goede prijs

Uitgebreide website met prima zoekfunctie. Bovendien snelle levering en concurrende prijzen.

Redeljjk

Ben redelijk goed geholpen, probleem is ook redelijk opgelost

Snel en eenvoudig

Eenvoudig bestelproces, snelle levering, goed product

Snel, goede prijs kwaliteit verhouding en afgeleverd zoals besteld

Is de tweede keer dat ik iets bij jullie bestel en beide keren tot volle tevredenheid

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]