Keurig geregeld, met prima service

Keurig geregeld, met prima service

ok

ok

klantvriendelijk, denken mee en zijn servicegericht

Met name de snelheid waarmee de order werd afgehandeld sprak mij aan.

Goede servive

Goede service en netjes binnen de afgesproken tijd.

Glas exact geleverd zoals afgesproken en netjes verpakt om mee te nemen.

Bestelling en aflevering gaat heel soepel. We hebben het zelf opgehaald en de ontvangst was heel vriendelijk, correct en snel. Het bestelde glas werd ook nog voor ons in de auto gelegd en was goed verpakt zodat het zonder risico meegenomen kon worden. En dat voor een scherpe prijs, daar redt je het bij de lokale glashandel beslist niet voor.

Snel en volgens afspraak afhalen

Bestelling via website vlot gelopen. Afhalen binnen 3 minuten geregeld

Good Glass, Good Service

Good Glass, Good Service

Snelle en correcte levering

Vanaf bestelling tot met de levering is alles perfect verlopen.

Zoals het hoort

Bij de eerste levering zat er een kleine schade. Dit is echter uitstekend opgelost en bij de nieuwe levering was het dan ook 100%.

Goed, vriendelijk en oplossingskundig.

Bij mijn bestelling was een onderdeel niet aanwezig waardoor ik een aanbod kreeg voor een ander onderdeel. Top.

Prijs kwaliteit

Materiaal goed, pasvorm belabberd

Materiaal zou op 8 mm glas geschoven moeten kunnen worden maar us daar met geen mogelijkheid op te krijgen

Keurig geleverd en tijdig geleverd ondanks dat het onderdeel niet meer voorradig was.

Keurig op.de hoogte gehouden van levertijd en voorraad van de bestelde onderdelen.

Goede behandeling mooi snel

Zie bovenstaamd

Geen opmerkingen

Zie boven

Geweldig!

Snelle en goede levering. De vervoeder is fantastisch!

Prima service, snelle / duidelijke feedback en vlot geleverd.

Wij bestelden een glasplaat en hadden daar een aantal vragen over. Binnen 1 dag een duidelijk antwoord met een link en verwijzing naar de juiste plek op de website. Vervolgens plaatsten wij de bestelling en werd de glasplaat enkele dagen later volgens afspraak snel geleverd. Hele vriendelijke en vrolijke bezorger ook. Leverde de grote glasplaats netjes binnen af en dacht overal aan om geen beschadigingen aan wand en vloer te kunnen krijgen. Dat is nou goede service!!

Mooie glasplaten voor salon en eettafel

De 2 glasplaten zijn exact volgens de opgegeven maten. Het staat prachtig.

Makkelijk, snel en goedkoop

Via de website is het eenvoudig om glas en benodigdheden te bestellen. Zeer gebruiksvriendelijk. Ophalen bij één van de afhaalpunten gaat eveneens zeer makkelijk en snel. Je moet alleen even rekening houden met hoe je het vervoer regelt, al kan het ook worden bezorgd.

Prima en conform afspraak geleverd

goed en voor een juiste prijs

goede nagekomen afspraken

Ik heel tevreden

Heel tevreden en goed geholpen

Correcte communicatie en afhandeling

Via de website bekwam ik de nodige informatie en werd mijn order tijdig conform mijn instructies afgehandeld

snelle afhandeling

Strips besteld op zondag, op dinsdag geleverd, goed verpakt, kortom uitstekend afgehandeld. Ook goede prijs/kwaliteit verhouding.

tevreden

spiegel hangt onwrikbaar vast

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]