Goed product, netjes geleverd.
Beste Inge, Bedankt voor uw mooie beoordeling en cijfer! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Goed assortiment met waardevolle informatie. Bestelproces en afhandeling prima.
Beste John, Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Ik bestelde een glasplaat welk gewoon goed geleverd werd,ook door de chauffeur niets dan lof ,Bij een volgende bestelling zoal ik zeker eerst contact op nemen met glashandelonline.com
Beste Jeu, Bedankt voor uw super mooie review en compliment voor de chauffeur! Goed om te horen dat u erg tevreden bent! Wij zijn u in de toekomst uiteraard weer graag van dienst! Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Beste Arno, Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en u tevreden bent. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Beste FMW, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Vlotte en goede levering.
Beste John, Bedankt voor uw mooie review! Altijd leuk om een 10 te krijgen ;) ! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Mijn levering was niet compleet, echter 1 telefoontje was genoeg om de restant levering zeer snel alsnog geleverd te krijgen. Goede service.
Beste Frans, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent en het restant alsnog snel geleverd is. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Ze doen wat ze beloven.
Beste J.C., Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Beste Jeroen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent en alles soepel verlopen is. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Ik had een vrij dure douchedeur besteld van een gekend merk. De rubber was aan vervanging toe en origineel was niet meer te verkrijgen. Er werd een dure alternatieve oplossing aangeboden. Via glashandelonline.com had ik echter snel de rubber die ik nodig had aan een zeer correcte prijs en zeer snel thuis geleverd. Wat mij betreft, zeker een aanrader
Beste Peter, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent en alles soepel verlopen is. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe rubbers en hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Bestelling geplaatst, goede informatie & prima verpakt geleverd: erg netjes. Tevreden mee!
Beste Nico, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Goede service. Thuisbezorgen is relatief duur. Afhalen dus.
Beste Hans, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Snelle en goede levering . Goede kwaliteit van gekozen produkt.
Beste Linda, Bedankt voor uw mooie beoordeling en hoge cijfer! Fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Komen belofte heel goed na, fijne samenwerking!
Beste Loek, Bedankt voor uw super mooie beoordeling! Altijd leuk om een 10 te krijgen ;) !! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
We hebben glazen plankjes besteld, dat ging heel makkelijk via de website. Vervolgens kregen we een melding wanneer de plankjes bezorgd zouden worden en op de afgesproken datum hebben we ze keurig verpakt ontvangen.
Beste J., Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier van uw glazen plankjes en hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
100% tevreden over product levering volgens afspraak
Beste George, Bedankt voor uw mooie review en hoge cijfer! Altijd leuk om een 10 te krijgen. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Glasplaat ziet er goed uit, geen scherpe randen, helemaal top. Maar wat een belachelijk lange levertijd. Op de site staat dat levertijden iets langer kunnen zijn. Dat ‘ iets’ was in ons geval ruim twee keer langer, totaal een maand.
Beste Andy, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent over het glas. Onze excuses voor de langere levertijd, in verband met corona kunnen deze wat langer zijn dan gebruikelijk. Wij wensen u veel plezier van uw glasplaat en hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Prima product, prima levering.
Beste W.J.M., Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Levering is naar wens verlopen. Een goede opvolging en professioneel/degelijk bijhorend geleverd bevestingsmateriaal. Misschien één enkel minpuntje ... is de taal welke de handleiding bevatte. Enkel in het Duits ... ;-) Daar kan nog enigszins werk van gemaakt worden door de klant te voorzien van de handleiding in de taal van de gebruikelijke gebeurde bestelling. Doch ook dit hebben ze keurig weten te omzeilen, nadat ik contact genomen had, via de gebruikelijke kanalen. Eigenlijk best een heel keurige bediening, service cliënteel. Hier kunnen heel wat zaken nog iets van leren. Doe zo verder ... mijn volgende bestelling glas gebeurd zo wie zo opnieuw bij "Glashandelonline!"
Beste O.I., Bedankt voor uw super mooie beoordeling en feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent en alles naar wens is verlopen en het is opgelost nadat er contact is geweest. Het product komt van een Duitse leverancier vandaar ook een Duitse handleiding, maar inderdaad een idee voor ons om te kijken of we een manier kunnen bedenken om een Nederlandse handleiding toe te voegen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zijn u in de toekomst uiteraard weer graag van dienst! Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Glas is prima op maat gemaakt. De glas houders zijn mooi en werken goed. Ik heb bij levering zonder verpakking gevraagd, en dus Werd het glas zonder enige verpakking geleverd. Levering had sneller gemogen, maar het gaat hier om my maatwerk dus begrijpelijk dat dit een paar weken duurt.
Beste Raymond, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Een glasplaat voor de salontafel besteld. Wat kan ik er van zeggen? Eenvoudig te bestellen en redelijk snel geleverd. Precies zoals verwacht.
Beste Aad, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en het glas aan uw verwachtingen voldoet. Wij wensen u veel plezier van uw glasplaat en hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Ik had strips besteld voor mijn glazen schuifdeuren zodat deze niet op elkaar klappen. Goede snelle levering en strips juiste afmeting
Beste Ivonne, Bedankt voor uw mooie beoordeling en hoge cijfer! Altijd leuk om een 10 te krijgen ;) ! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Het glas bestellen via de website was erg handig, prijzen zijn correct, levertijden vrij lang ( maar ik begrijp dit wel ) ! Zeer tevreden.
Originele beoordeling
Het glas bestellen via de website was erg handig, prijzen zijn correct, levertijden vrij lang ( maar ik begrijp dit wel ) ! Minpunt : ik betaalde extra voor de verpakking van mijn bestelling, maar deze was NIET niet verpakt !?
Levering niet geheel conform afspraak. De verpakking ontbrak. Voorwaarden voor verpakking staan weliswaar genoemd, maar wordt niet goed verwerkt in de bestelling. Ik heb betaald voor de verpakking die er niet was.
Beste José, Bedankt voor uw review en feedback! Wellicht is deze niet helemaal terecht. U heeft een bestelling gedaan waarbij de optie verpakken geen keuze was en u heeft deze dus ook niet betaald. Verpakken wordt alleen aangeboden bij legplanken, spiegels, tafelbladen en deuren. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Alles naar wens
Beste Bram, Bedankt voor uw mooie review en hoge cijfer! Goed om te horen dat u tevreden bent. Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Glashandelonline.com
Fazantstraat 23
4901 AZ Oosterhout
Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]