Prachtige spiegels

Goed verlopen, alleen helaas bezorging alleen mogelijk op donderdag voor mijn regio. Verder prachtige spiegels en in goede orde ontvangen, ivm afmetingen kon het niet verpakt worden, maar geen krassen.

goede kwaliteit

spiegelverwarming van goede kwaliteit. I heb wel het tape gemist om het er op te plakken. Ik had verwacht dat dat erbij zou zitten. Maar dit kost nog geen euro bij de bouwmarkt.

Keurig geleverd. En prijs goed.

Zoals aangegeven netjes geleverd tegen goede priks

Prima levering

Enige is dat je pas na de bestelling te horen krijgt wanneer er geleverd wordt

Zeer goede service en correct product afgeleverd

Desondanks het feit dat de bestelling niet op de voorziene dag en adres toekwam, heeft men dit excellent behartigd om dan de volgende werkdag aan te leveren.

Bestelling was er op tijd, maar de spiegel was beschadigd

De bestelling was op tijd en levering was prima, maar ik had een spionspiegel besteld (niet goedkoop) die aan beide kanten beschreven bleek met stift. Dus ook het spiegeloppervlak, wat daardoor licht beschadigd was.

Netjes en snel

Goede maatvoering en netjes voor de deur geleverd op de afgesproken datum. Prima prijs kwaliteit verhouding

Een opmerking waarom geen handleiding erbij?

Aan te raden leverancier

Pakken goedkoper dan in België. Perfecte en stipte service. Meer dan vriendelijk personeel !

Super op alle gebied

Goede service en vlotte levering zoals voorzien.

Goede snelle levering

Glas online besteld en 5 dagen gaan halen.

Prima levering keurig op tijd bezorgd

Op tijd en vriendelijk bezorging.

Top, precies gedaan wat was gevraagd.

Zorgvuldig verzorgd wat wij hadden besteld, ook het transport naar ons adres.

Goedverzorgd

Goede en snelle service

Fantastic

Zeer snel geleverd en in de bestelde maat.

Zeer goed!!!

Goede site, doen wat ze beloven. Werken gelukkig niet met DHL.

Prima geregeld

Prima geregeld

Proffesionele website en organisatie

Duidelijke website, goed callcenter. Behulpzaam bij het maken van een keuze. Kwalitatief goede producten.

Top levering, exact zoals afgesproken.

Prachtige glasplaat, precies zoals beloofd, op de milimeter nauwkeurig. Netjes verpakt en zorgvuldig afgeleverd. Mooie afgeronde hoeken, precies zoals opgegeven. Ik moet binnenkort weer een bestelling doen. Waar? Uiteraard weer bij Glashondelonline.com. Bedankt, Een heel tevreden klant!

Goed advies en snelle levering

Ik had een vraag over de douchedeur strippen en werd correct geadviseerd.

Alleen zou ik mijn bestelling eerder willen ontvangen, drie weken is wat erg lang. Maar verder prima service.

correcte en perfecte service

correcte en perfecte service

Prijs-qualiteit prima. Snel geregeld. Ophalen makkelijk.

Erg prettig dat ophalen ook mogelijk is.

snel en correct geleverd.

Prettige en persoonlijke afhandeling

super goede service

goed contact gehad met een medewerker (jeroen) super snel goed advies gehad, bedrijf waar wij als hotel keten veel gebruik van gaan maken

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]