Absoluut positief

Top, 1 bestelde spiegel kwam kapot aan maar werd per direct nieuw besteld en geleverd zonder bij kom

goed product, redelijke prijs

goede ervaring

professionele club!

Afhandeling van opdracht is zeer correct verlopen. Prima communicatie en alle afspraken zijn keurig nagekomen. Bovendien ook nog eens een hele mooie douchedeur!!

Netjes verzorgd en afgeleverd

100 procent niets op aan te merken kon niet beter.

zoals het hoort

prima afspraken, correcte levering.

Bestelling gelaagd glas

Prima service en uitstekend op maat gemaakt gelaagd glas

Redelijk

Spiegel glas was niet exact op maat . Jammer want nu was het ongelijk .

Oke

Snel en makkelijk besteld

Alleen beetje jammer dat ik niet zelf kon kiezen hoelaat de glasplaat geleverd werd. Moest er een vrije dag voor opnemen. Misschien is het ook handig dat je het sms bericht een week van tevoren krijgt zodat je een beetje je dag kan plannen

prima geregeld

bestelling verliep makkelijk, verzending en ontvangst ook

Op tijd bezorgd

Via mail verwittigd waar de goederen geleverd waren

goede service

Geweldig team

Super gemotiveerd om de klant volledige informatie te geven als die er om vraagt.

Vriendelijke en correcte service.

Online spiegel op maat besteld, ter plaatse afgehaald, stond netjes verpakt klaar en personeel was behulpzaam om het pakket veilig in de wagen te leggen.

Snelle en correcte levering via webshop

Netjes op tijd geleverd

Goede kwaliteit snelle levering

Klasse

Keurig geregeld perfect wij zijn zeer tevreden

Mooi materiaal tegen redelijke prijzen

Strip ziet er goed uit en is goed te verweken. Website is goedkoper dan andere leveranciers Goede website informatie en mooi op tijd geleverd. Jammer dat je niet kan kiezen voor een afhaal punt in eigen woonplaats

Perfect!

Douchedeur besteld. Binnen 2 weken geleverd en het paste prima! Heel tevreden

Vlotte en snelle bestelling en levering.

Het was een vlotte bestelling en de levering gebeurde probleemloos. Ik ben zeer tevreden over de service.

Priema service bij het afhalen van het glas.

Levering volgens afspraak .

Makkelijke bestelling met goede informatie en opvolging. Levering volgens afspraak. Een aanrader ...

het aanbevelen waard

bestelling zeer goed in te vullen via de site, exact op maat gemaakt en goede communicatie, zeer tevreden.

is aan te bevelen

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]